VIDEO: Denić določil rezerve, Kavtičnik in Prošt brez SP

Selektor slovenske moške rokometne reprezentance Boris Denić je določil igralce, s katerimi bo odpotoval na svetovno prvenstvo v Španijo. Med izbranci ni Vida Kavtičnika in vratarja Primoža Prošta, med rezerve pa se je preselilo še nekaj obetavnih mladcev.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Vid Kavtičnik, Primož Prošt, Dean Bombač, Urban Lesjak, Borut Mačkovšek, Simon Razgor in Mario Šoštarič se selijo med rezerve, ko gre za nastop na bližnjem svetovnem rokometnem prvenstvu v Španiji. Tako se je s strokovnim štabom odločil slovenski selektor Boris Denić. Kljub vsemu pa to še ne pomeni, da nanje v pripravah ne računa več. Še naprej bodo vadili z reprezentanti, če bi izbrano vrsto načele poškodbe, pa bo selektor posegel po katerem izmed omenjenih.

Primož Prošt in Vid Kavtičnik

Primož Prošt in Vid Kavtičnik (Foto: Aljoša Kravanja)

Denićevi potniki za SP

vratarja: Matevž Skok (Celje Pivovarna Laško), Gorazd Škof (Cimos Koper)
krilni igralci: Jure Dobelšek (Cimos Koper), Dragan Gajić (Montpellier), Gašper Marguč, Luka Žvižej (oba Celje Pivovarna Laško)
zunanji igralci: Marko Bezjak, Jure Dolenec, David Miklavčič (vsi Gorenje Velenje), Nenad Bilbija (Minden), Sebastian Skube (Celje Pivovarna Laško), David Špiler (Zagreb), Uroš Zorman (Vive Targi Kielce)
krožni napadalci: Uroš Bundalo (Cimos Koper), Matej Gaber (Gorenje Velenje), Miha Žvižej (Fenix Toulouse)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 14
Nives Bednjanić 09.01.2013 16:41:33
mene pa zanima, če mogoče kdo ve, kje bi se dalo kupit dres reprezentance? :)
Več komentarjev