VIDEO: Dimitrov kljub nervozi zmagovito odprl skupino Peta Samprasa v Londonu

Bolgar Grigor Dimitrov je v prvi tekmi zaključnega teniškega mastersa ATP v Londonu v skupini Pete Sampras premagal Dominica Thiema. Šestopostavljeni Dimitrov je proti četrtemu nosilcu Thiemu slavil s 6:3, 5:7 in 7:5.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Bolgarski as Grigor Dimitrov je po zmagi priznal, da je bil "precej nervozen" med dvobojem z Avstrijcem Dominicom Thiemom, saj je bil to njegov debitantski nastop na zaključnih turnirjih ATP. Šesti nosilec je četrtega premagal s 6:3, 5:7 in 7:5, čeprav mu v prvem poskusu na svoj začetni udarec ni uspelo zaključiti dvoboja, a mu je nasprotnik ponudil novo priložnost z dvema zaporednima dvojnima napakama. 26-letni Dimitrov je z enoročnim bekendom dokončal delo po dveh urah in 19 precej napornih minutah.

Grigor Dimitrov

Dimitrov (na fotografiji) proslavlja zmago v O2 Areni. (Foto: AP)

"Ne bom lagal, bil sem precej nervozen, to je bila moj prvi dvoboj tukaj. Samo zelo hvaležen sem, da sem ga dobil, še posebej na takšen način. Nikoli ni lahko priti sem in igrati prvič," je bil zadovoljen Dimitrov.

Izid 1. kroga:

Skupina Pete Sampras

Grigor Dimitrov (Bol/6) ‒ Dominic Thiem (Avt/4) 6:3, 5:7, 7:5.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 0
Več komentarjev