VIDEO: Eugenie Bouchard izpolnila obljubo: 20-letni srečnež poleg zmenka dobil še poljub

Stava, ki jo je na družbenem omrežju Twitter izgubila z 20-letnim študentom, je dobila svoj epilog. Teniška igralka Eugenie Bouchard je izpolnila obljubo in odšla na zmenek z navijačem ekipe lige NFL Johnom Goehrkejem. Ogledala sta si košarkarsko tekmo v newyorškem Brooklynu.

Eugenie Bouchard

Bouchardova je nekdanja finalistka OP Velike Britanije. (Foto: AP)

Kanadska teniška igralka Eugenie Bouchard ni pozabila na stavo, ki jo je med finalom lige NFL sklenila (in izgubila) na Twitterju. Na letošnjem Superbowlu je ekipa Atlanta Falcons vodila že z 21:0, Bouchardova pa je na družbenem omrežju zapisala, da bo odšla na zmenek z neznancem Johnom Goehrkejem, če bo na koncu slavila njegova najljubša ekipa New England Patriots. Patrioti so uprizorili enega največjih preobratov vseh časov in osvojili nov naslov v najmočnejši ligi ameriškega nogometa, 22-letna Bouchardova pa je obljubo hitro izpolnila. "Ravno sem spoznala svoj 'Super Bowl Twitter zmenek' Johna. Na poti na tekmo Brooklyn Nets!" je prikupna Kanadčanka objavila na medmrežju, kjer je sledilcem poročala, kako napreduje zmenek. Goehrke je lahko poleg dobre družbe užival ob pogledu na parket, saj jima je Kanadčanka priskrbela izvrstne sedeže za obračun Brooklyna in Milwaukee Bucks. 

Ob nedavni podelitvi nagrad Grammy je šaljivo tvitnila, da tokrat raje "ne bo stavila", nekdanja finalistka Wimbledona in trenutno ena izmed 50 najboljših igralk na svetu pa je še ena v nizu znanih obrazov, ki so izpolnili takšne in drugačne obljube. Podobno sta se pred leti izkazala igralka Mila Kunis in pevec Justin Timberlake, ki sta razveselila marinca in marinko ter se z njima udeležila slavnostnih prireditev. Tudi pevki Rihanna in Taylor Swift sta izpolnili želji svojih oboževalcev in jima delali družbo na zaključnih plesih.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
macek_garfield 16.02.2017 21:30:48
poljub gor ali dol, majke mi bi njeno vevericko pa to malo :P
Več komentarjev