Drugi športi

Fury: Zame bo to zelo enostavna borba

London, 29. 11. 2014 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Tyson Fury že nekaj časa velja za enega izmed najbolj nevarnih potencialnih nasprotnikov Vladimirja Klička. Boksarju iz Manchestra na poti do borbe za naslov svetovnega prvaka težke kategorije stoji Dereck Chisora. Prenos dvoboja boste lahko od 21.30 ure naprej spremljali na VOYO.

Malenkost več kot tri leta so minila, odkar sta se Tyson Fury in Dereck Chisora prvič pomerila. Takrat je prepričljivo slavil 206 centimetrov visok borec iz Manchestra. Ta je odločen, da drugo borbo dobi še bolj prepričljivo. "Če povem po resnici, pričakujem, da bo to zame precej enostavna borba, saj sem trenutno v najboljši možni pripravljenosti," je na uradni novinarski konferenci povedal Fury. Borec, ki do zdaj v 22 borbah še ni okusil grenkobe poraza, je trdo treniral za obračun s Chisoro. Bolj kot na sami tehniki je delal na fizični pripravljenosti in je izgubil nekaj kilogramov, zato lahko tokrat pričakujemo precej bolj mobilnega Furyja.

"Zakaj bi karkoli spreminjal? Prvič sem ga premagal brez težav in prednosti, ki sem jih imel takrat, imam še zdaj. Še vedno bo imel težavo boriti se z nekom, ki je visok 206 centimetrov. Res je Dereck zdaj bolje pripravljen, a tudi jaz sem. Pred tremi leti sva bila oba v bistvu še anonimneža, zdaj pa sva kandidata za naslov prvaka. Kljub temu, da sva oba napredovala, so moje prednosti še naprej tiste, ki bodo odločile," je samozavesten Fury. Kako se bo odvijala težko pričakovana povratna borba boste lahko od 21.30 naprej spremljali na VOYO.

Pasica boks (Chisora-Fury)
Pasica boks (Chisora-Fury) FOTO:

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Carlos Satanas
29. 11. 2014 21.20
a kdaj pa ZAVAC boksa z Oscar de la Hoya
Kun_Aguero
29. 11. 2014 13.22
+3
če kličko dobi furyja bo napet obračun ampak kličko je oseba ki borcem ki se hvalijo dobro zapre usta. će dobi chrisota potem bo pomojem prvič u življenju šeu u borbo zelo nasilno da mu da vetra za tisto klofuto ki jo je dau njegovemu bratu
Toretto
29. 11. 2014 20.14
Heh, ravno zaradi tega upam, da Chisora zmaga, ker imata s Kličkom neporavnane račune.