Drugi športi

Humanitarna dražba športnikov za NK Malečnik

Maribor, 06. 12. 2012 16.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Dobrodelna dražba športnikov je namenjena v pomoč nogometnemu klubu Malečnik, ki so mu poplave naredile veliko škodo. Svoje drese, nogometne čevlje, rokavice in drugo so za dražbo že podarili številni slovenski in tuji športniki ter klubi.

Poplave so napravile ogromno škodo in humanitarna dražba bo pomagala NK Malečnik, da se spet postavi na noge. "Škoda je ogromna, uničilo je vse ograje okrog igrišča, na igralno površino je naneslo 40 centimetrov mulja, vse stene klubskih prostorov so mokre, dve montažni v kopalnici je odtrgalo. Uničena sta dva pralna stroja in dva sušilna stroja, hladilnik, vsa športna oprema je bila pod muljem, računalnik, telefaks, tiskalnik. Ocenjujemo, da je škode za 130 tisoč evrov," je povedal Božo Knuplež, podpredsednik nogometnega kluba Malečnik. 

Dres Roberta Korena
Dres Roberta Korena FOTO:

Športniki in tisti, ki imajo radi šport, so za nogometni klub Malečnik, ki so mu poplave naredile velikansko škodo, podarili drese, kape, nogometne čevlje, rokavice in druge stvari, dražba poteka na spletni strani časnika 7 dni. V dražbi med drugim sodelujejo NK Maribor, Rene Krhin, Jasmin Kurtić, Josip Iličić, Dejan Zavec, Nogometna zveza Slovenije, Matjaž Smodiš, Klemen Bauer, Jakov Fak, biatlonska reprezentanca Slovenije, Rokometna zveza Slovenije, Nogometni klub Olimpija, KK Helios, Andrej Hauptman, Matic Osovnikar, Marija Šestak, Filip Flisar, Jan Muršak, odbojkarski klub ACH Volley, Nejc Pečnik, Robert Koren in številni drugi.

Rokavice Jakova Faka
Rokavice Jakova Faka FOTO:
Za pomoč, ki je bila ponujena iz različnih klubov in Medobčinske nogometne zveze Maribor, se NK Malečnik najlepše zahvaljuje. "Pomagali so starši otrok, ki v našem klubu igrajo nogomet in številni drugi posamezniki. Velika hvala pa seveda tudi športnikom, ki so in bodo darovali svoje stvari za dražbo, ki jo za odpravo škode prireja 7 dni."
Podpisani dres NK Maribor
Podpisani dres NK Maribor FOTO:

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.