Drugi športi

Joshua bo pas branil s trenerjem, ki mu je pomagal do olimpijskega naslova

London, 01. 12. 2016 16.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Britanski boksar Anthony Joshua je oznanil, da je njegov glavni trener postal direktor britanske boksarske reprezentance Rob McCracken, s katerim je Otočan že uspešno sodeloval na olimpijskih igrah v Londonu.

Borbe Joshue si boste lahko v decembru ogledali tudi na naših programih.
Borbe Joshue si boste lahko v decembru ogledali tudi na naših programih. FOTO: AP
Dvoboj Joshua-Molina bomo naslednji konec tedna prenašali na VOYO.

Anthony Joshua je prav pod taktirko Roba McCrackena postal olimpijski prvak leta 2012 v Londonu, od tedaj pa je njegova kariera usmerjena le še navzgor. Eden največjih upov britanskega boksa je v četrtek potrdil, da se McCracken, ki je do sedaj opravljal vlogo direktorja v britanski reprezentanci, seli v njegovo moštvo kot glavni trener. 27-Joshua se bo z McCrackenom ob boku predstavil že na decembrskem obračunu z Ericom Molino v Manchestru, kjer bo branil pas po verziji IBF v težki kategoriji. Joshua je po zmagi na igrah v Londonu leto kasneje postal profesionalec, McCracken, ki naj bi ostal tudi na položaju v reprezentanci, pa je do upokojitve nazadnje deloval s še enim prvakom Carlom Frochem.

Tony Sims, s katerim je Joshua sodeloval na profesionalni poti, bo s svojim borcem še naprej sodeloval, a v vlogi McCrackenovega pomočnika. "Robu in britanski reprezentančni ekipi sem ostal blizu vse od leta 2012. Vedno znova sem ga prosil za nasvete in vodenje, zato sem res navdušen, da ga bom imel v svojem kotu," je dejal Joshua. 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Borec21
02. 12. 2016 15.51
-1
Joshua je najbolj popoln boksar..........in njegova era prihaja
Barbarezo
02. 12. 2016 17.32
-1
Kun_Aguero
02. 12. 2016 11.50
Eric Molina to je hec kakšne nasprotnike si zbirajo današnji prvaki teške kategorije, zato je tut velterska ratala bolj gledana od teške. Ko so se namigovale možnosti fighta Ortiz-Joshua se je končno podau upanje na dober bokserski show in se oba userjeta in zbereta drusga nasprotnika. u velterski se začne govorit o meču mayweather vs pacquiao in se nakoncu realizira tukaj se pa samo govori in ni realizacije
Barbarezo
02. 12. 2016 15.12
Anthony Jousha se ne boji nikogar to je moje mnenje...vsi se pridejo na vrsto od klička do wilderja itd itd