Drugi športi

Kiel bo napolnil dvorano tudi 'brez' tekme …

Kiel, 26. 04. 2013 08.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Rokometaši nemškega THW Kiela so prispeli v Veszprem, kjer bodo poskušali ubraniti gol prednosti z uvodnega obračuna četrtfinala Lige prvakov. Za vse navijače, ki si niso uspeli zagotoviti vstopnice za dvoboj, so namreč pripravili neposredni prenos dvoboja kar v svoji dvorani.

Vse bliže vrhuncu sezone so tudi rokometaši, ki nastopajo med elito Lige prvakov. Eni tistih, ki so se pred začetkom tekmovalnega leta močno okrepili v želji po preboju na zaključni turnir najboljše četverice, so tudi igralci madžarskega MKB Veszprema. Na četrtfinalnem žrebu jih je sreča še enkrat več obšla, saj jim je ples kroglic namenil nemškega velikana THW Kiel, a to jih ni posebej zmedlo.

Rokometaši TH Kiela so letos klonili tudi na gostovanju v Celju.
Rokometaši TH Kiela so letos klonili tudi na gostovanju v Celju. FOTO: Aljoša Kravanja

Prvi obračun na severu Nemčije so namreč izgubili za vsega gol (32:31), pred domačimi gorečimi navijači pa v letošnjem tekmovalnem letu meljejo tekmece pred seboj. S Kielom je bilo težko, v skupinskem delu tekmovanja so zmagali le za gol, a dvoboj ne bi bil nič posebnega, če ne bi šlo za moštvi z izjemnimi navijači, ki vedno do zadnjega mesta napolnijo dvorani. Čeprav se povratni dvoboj igra na Madžarskem, bo polna tudi dvorana Nemcev, saj ti niso želeli razočarati svojih gorečih privržencev.

V Sparkasse Areni bodo namreč v sodelovanju s tamkajšnjimi kinematografi pripravili prenos dvoboja na velikem platnu, za vstopnico pa bo treba odšteti štiri evre. Karte so razgrabili.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Holinar
06. 05. 2013 21.20
+1
BRAVO NAVIJAČI DA ČIS ZABASEJO NAVIJACI DVORANO RES LEPO
12.kopra
26. 04. 2013 10.53
+5
svaka čast navijačem res!