Drugi športi

Kopitar po izpuščeni tekmi: Nisem mogel piti niti vode, spal sem zgolj dve uri …

Los Angeles, 18. 01. 2017 12.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Anže Kopitar je zaradi trebušne viroze izpustil zadnjo tekmo kraljev, ki so jo ti v Los Angelesu izgubili proti Tampi. Kot je sporočil AK11 zaradi bolezni ni mogel piti niti vode, spal pa je zgolj dve uri, tako da mu ni preostalo drugega kot, da tekmo izpusti.

Kopitarja je zdelala trebušna viroza, a naj bi za sredino tekmo s Sharks bil nared.
Kopitarja je zdelala trebušna viroza, a naj bi za sredino tekmo s Sharks bil nared. FOTO: AP

"Nisem mogel piti niti vode ali kar koli drugega, spal sem zgolj okoli dve uri, tako da sem ugotovil, da nimam dovolj energije, da bi pretiraval in igral v prvi tretjini, nato pa rekel, ne morem več," je pojasnil Anže Kopitar, potem ko so je moštvo Los Angeles Kings dobilo veliko število vprašanj o stanju slovenskega hokejskega zvezdnika. Ta je trebušno virozo, zaradi katere je komajda stal na nogah, že prebolel in bo pripravljen za sredin obračun s San Jose Sharks.

Bolezen je za Kopitarja prišla ravno v trenutku, ko je ujel dobro formo, s katero je začel spominjati na zlate čase v dresu kraljev. Dosegel je točke na štirih zaporednih tekmah (en gol, šest podaj). "Pred tem sem se počutil dobro," je povedal Hrušičan, ki je v tej sezoni zabil skupno štiri zadetke, na kontu pa ima 24 točk. "Stvari gredo v pravo stvar. Upam, da mi bo to uspelo obdržati," je zaključil Kopitar.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

1airbus
18. 01. 2017 13.19
-3
zato bi ga morali takoj nagnati iz dvorane zlatorog
1airbus
18. 01. 2017 13.18
-4
to je zato,ker je rekel na noči modrijanov,da igrajo govejo glasbo,kar je zelo nesramno od njega.
ecoliqua
18. 01. 2017 12.57
-5
Oh star, mal bo treba delat. Lenar od kar je $ $ $ pobral
krnekilojz
18. 01. 2017 13.08
+2