Drugi športi

Mayweather podžgal govorice o zvezdniškem obračunu z McGregorjem: 'Verjamem, da bo do dvoboja prišlo'

Ljubljana, 14. 05. 2016 14.41 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ameriški boksar Floyd Mayweather je ugibanja o morebitnem spopadu z borcem mešanih borilnih veščin Conorjem McGregorjem začinil z izjavo, da vse skupaj niso zgolj govorice. "Obračun z McGregorjem se lahko zgodi. Nič še ni dorečenega, toda ali mislim, da bo do dvoboja prišlo? Vsekakor," je povedal Mayweather.

McGregor bo moral pristati na boksarska pravila, če bo do obračuna s Floydom prišlo.
McGregor bo moral pristati na boksarska pravila, če bo do obračuna s Floydom prišlo. FOTO: Reuters

Floyd Mayweather je za Showtime še dodal, da če do dvoboja pride, bo ta moral potekati striktno po boksarskih pravilih: "Boksarji smo glavni. To mora biti boksarski obračun, saj je McCgregor večino svojih dvobojev v Octagonu dobil v stoječem položaju."

"Prepričan sem, da bo to težek obračun zame. Zaenkrat še ni nič dorečenega, toda veliko se pogovarjamo in upam, da bo to tega obračuna prišlo," je upanje izrazil karizmatični 'Money'. Ta je v profesionalni karieri boksarja dobil prav vseh 49 obračunov, od tega kar 26 z nokavtom. "Osredotočen sem, da se vrnem v ring in tekmujem. Trenutno v poslovnem smislu razmišljam zgolj o McGregorju," je govorice o morebitnem obračunu dodatno podžgal Mayweather.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

miciklotilda
14. 05. 2016 22.57
+2
Floyd Mayweather je za Showtime še dodal, da če do dvoboja pride, bo ta moral potekati striktno po boksarskih pravilih!Zakaj le???Gre za premoč posameznika1S tem je takoj priznal poraz in izničil boks!Kdo je močnejši-ne more pa mu postavljat svoja pravila!!!!!to je tako kot bi rekel zdaj mi pa pust da te udarim!!brani se pred njim z svojim boksom!to kar je tretjina moči McGregorja!!!
lioon
14. 05. 2016 20.34
-1
Conor proti Mayweatherju v ringu? Hahaha ne me smejat :D Tip je dokazu da proti Diazu nima za burek. Proti Diazu, ki je Imel 10 dni časa da se prprav na fajt...Odlomu ga je za šalo in poleg vsega je Diaz 5. na lestvici. A kje bo pol on krkoli dosegu proti top boksarju :) Tole je bolj kot ne marketinška fora, pa da se piše o Conorju(da njegov ego ne trpi preveč :)). Rajš napište kej o tem, kako se je Conor na eleganten način izognu še enmu porazu na UFC200 pod pretvezo, da noče promovirat fajta :)))
zobar652
14. 05. 2016 22.34
+2
Mcgregor se je prprauljaj na fajt v lightweigt in je 10 dni prej zvedu d j usteegu folku d bo z,diazom se touku v welterju se prav da j v 10 dneh dodau se 5kg... sej je pa tut mcgregor sam,priznau da kondicijsko ni znesl, sej smo vidl v prvi rundu ko j biu conor svez kaj je delu diazu... tok vlik kilogramo v tok casa ni tok lahko dobit gor + komdicja
Godyr
14. 05. 2016 18.10
+5
Res da je floyd antipatik in conor ljubljenec vseh in bote mogoc mi zato talal minuse ampak dejstvo je da se nemore UFC-jevec primerjat z bokserjem, kajti ko bi ga mayweather prvic zadel bi samo padel na tla. sicer pa ufc nebi nikdar dovolil kaj taksnega.
Baletka
14. 05. 2016 18.56
+3
kot si omenil, je floyd antipatik, conor je pa drugi antipatik.. Se pa nikakor ne strinjam, da bi ga enkrat zadel in bi padel, je le borec in boks definitivno ni bol agresiven šport od mmaja. Definitivno pa težko sploh primerjaš profesionalnega boksarja z mma borcem,. čeprav conor, ni niti popoln mma borec..
MM?
14. 05. 2016 22.07
Sploh se ne da primerjati (kot jabolka in hruške). Niti en niti drugi ne bi mogla po "kontra" pravilih.
[Ace]
14. 05. 2016 15.56
+6
Če kdo res verjame, da bo to tega prišlo se slepi. Oba (Floyd in Conor) sta pametna in izkoriscata medijsko izpostavljenost. Conor je pa itak pod pogodbo z UFCjem tak, da da ma itak "non compete" klavzulo noter :) Sicer pa bi bla farsa.. Floyd bi Conora pretepel po boksarskih pravilih, medtem, ko bi McGregor njega še prej po MMA pravilih. Nima smisla debatirati.
razerznak
14. 05. 2016 17.18
+3