Mayweather verjel v Heat: na njegovo zmago za 7 stavil 5,9 milijona dolarjev

Ameriški boksarski as Floyd Mayweather velja za strastnega hazarderja, v zadnjih tednih pa največ denarja namenja športnim stavam. Tako je pred sedmo tekmo konferenčnega finala lige NBA med Miamijem in Indiano vložil kar 5,9 milijona ameriških dolarjev na zmago Heata z več kot sedmimi točkami razlike.

Ameriški boksarski šampion Floyd Mayweather velja za velikega košarkarskega navdušenca, najpogosteje pa v ligi NBA stiska pesti za Miami Heat. Očitno je bil močno prepričan o njegovem napredovanju v finale tekmovanja, saj je pred odločilno sedmo tekmo z Indiana Pacers na njegovo zmago z vsaj sedmimi točkami razlike stavil kar 5,9 milijona ameriških dolarjev. Miami Heat je zmagal z 99:76, boksarski as pa je vložek najverjetneje vsaj podvojil.

LeBron James

LeBron James in druščina so osrečili Mayweatherja. (Foto: Reuters)

Glede na to, da se pri tolikšnih vložkih kvote dogovarjajo individualno, strokovnjaki ocenjujejo, da je zaslužil med 3,5 in 4,5 milijona ameriških dolarjev. Mayweather velja za strastnega hazarderja, njegov vzdevek je Money (denar), na najrazličnejših družbenih omrežjih pa se pogosto pohvali, kako dobro je zaslužil s stavo na tega ali onega. Najbolje plačani športnik leta 2012 – po poročanju Forbesa je zaslužil 85 milijonov ameriških dolarjev – pogosto tudi izgubi, a ga to pri vsem, kar je doslej zaslužil, ne boli preveč.

Prenesi v

Povezani članki

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 12
Klemenqwsqq 05.06.2013 19:23:13
Money je car. Hehe znesek je še podvojil :) Medtem ko bi nekateri zapravili 5mio ga on podvoji :)
taft01 05.06.2013 20:29:41
pojdi raje komentirat janšo na neugotovljenem kraju ob neugotovljenem času
Več komentarjev