Nadal bo izpustil Miami in Indian Wells

Španec Rafael Nadal še vedno ni v celoti okreval po težavah s kolenom. Čeprav se je po sedemmesečni odsotnosti v karavano uspešno vrnil z zmagoslavjem na teniškem turnirju serije ATP v Sao Paolu, je odpovedal nastopa na mastrih v Miamiju in Indian Wellsu.

Rafael Nadal

Rafael Nadal se je tako veselil zmage v Sao Paulu. (Foto: Reuters)

Po poročanju španske Marce se želi Rafael Nadal v celoti posvetiti in pripraviti na nastop na odprtem teniškem prvenstvu Francije v Roland Garrosu konec maja. Pred tem pa bo formo stopnjeval na turnirjih v mehiškem Acapulcu ter na turnirjih v Monaku, Madridu in Rimu.

"Koleno me ne muči več tako hudo in mislim, da bom lahko igral v Acapulcu, vendar pa s kolenom še vedno ni popolnoma vse v redu, kar zna še vedno biti precej moteče. Odvisno od dneva, so dnevi, ko je boljše, in so dnevi, ko je slabše, kar nikakor ne more biti optimalno za nekoga, ki želi ohranjati formo na vedno visoko ravni. Na igrišču želim vedno dati najboljše od sebe," je povedal 11-kratni zmagovalec turnirjev za grand slam, ki je zdrsnil na peto mesto teniške lestvice ATP.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 5
lordslayer 27.02.2013 08:08:41
glede na njegov način igre, bi reku da bo počasi zaključu kariero ... hmm, mogoče mu lohk pa Kostelić kak nasvet da :))
Več komentarjev