Drugi športi

Nadal: Đokovićeva sezona je ena najboljših v zgodovini tenisa

Peking, 11. 10. 2015 23.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Španski teniški igralec Rafael Nadal kljub porazu v finalu Pekinga ni bil razočaran. Novaku Đokoviću je čestital za odlično sezono in povedal, da pričakuje, da bo v prihodnjem letu Srbu bolj konkurenčen kot letos.

Rafael Nadal po neuspehu v finalu Pekinga tudi tokrat gentlemansko ni pozabil čestitati Noletu in pohvalil njegovo odlično sezono. "Novak ima za seboj eno najboljših sezon v zgodovini tenisa. Čestitam mu, danes je bil očitno boljši kot jaz, toda pričakujem, da se bom drugo leto lahko boril z njim. Motivacije mi ne manjka. Treniram namreč zelo trdo in dobro,'' je po še tretjem porazu proti Novaku Đokoviću v letošnji sezoni povedal Majorčan in dodal: "Zame je to bil pozitiven teden. Vsi dvoboji so zame pomembni in zmage me bodo naredile močnejše za prihodnjo sezono. Dajejo mi energijo. Vesel sem, kako sem igral. Vsaka izboljšava je pomembna in mislim, da sem ta teden izboljšal precej stvari, lahko vzamem veliko pozitivnega iz tega tedna."

Nadal si želi v prihodnji sezoni biti bolj konkurenčen.
Nadal si želi v prihodnji sezoni biti bolj konkurenčen. FOTO: Reuters

Nadal je priznal, da so njegovi apetiti bistveno večji od rezultatov iz letošnje sezone, zato nikakor ne meče puške v koruzo. "To leto zame ni bilo idealno, toda na drugi strani nočem lagati nikomur, sebe označujem za enega najboljših igralcev sveta po takšni karieri, kot jo imam za seboj," je zaključil 29-letni Španec, ki proti Novaku letos sploh še ni osvojil niza.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

KOPITES
12. 10. 2015 09.51
+0
Vamos Rafa..vrni se..tenis te rabi...vec vas je bolse je za nas gledalce....