Drugi športi

Ne k Rabotničkemu, 40-letnik Vugi v Izrael

Skopje, 28. 08. 2015 13.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nekdanji slovenski rokometni reprezentant, Ptujčan Renato Vugrinec, bo kot aktiven rokometaš vztrajal vsaj še dve leti. Čeprav je sprva kazalo, da bo nosil dres Rabotničkega, se je sedaj dogovoril za sodelovanje s Hapoelom.

Desni zunanji rokometaš Renato Vugrinec ima nove delodajalce. Čeprav je sprva kazalo, da bo v prihodnje del ambicioznega projekta, ki ga pripravlja Rabotnički, se je nekoliko nepričakovano odločil za selitev v Izrael. Prihodnji dve sezoni bo nosil dres Hapoel Rishona Leziona. Čeprav so mnogi pričakovali, da je Rabotnički zadnja postaja na njegovi športni poti, je s pomočjo agenta Andreja Beliša, našel izraelskega delodajalca.

Čeprav so mnogi pričakovali, da bo v Mariboru sklenil športno pot, so se močno motili.
Čeprav so mnogi pričakovali, da bo v Mariboru sklenil športno pot, so se močno motili. FOTO: Damjan Žibert

Vodstvo kluba je pred igralce postavilo jasen cilj – vrniti se na vrh v domačem prvenstvu in se vrniti med evropsko elito zbrano v Ligi prvakov, kjer so pred leti že igrali. Vugrinec je po prekinitvi sodelovanja s skopskim Metalurgom, delo našel pri katarski Lekhwiyi, Rabotnički bi stežka zagotovil vrhunske pogoje, saj gre za klub v razvoju, takrat pa je na njegov naslov prišla donosna 2-letna pogodba iz Izraela.

Makedonski reprezentant ni pretirano dolgo razmišljal, ampak sprejel ponujeno in bo prihodnji dve sezoni igral za Hapoel.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ferencz 1
28. 08. 2015 21.21
tam bo verjeten prvi igralc.
rko
28. 08. 2015 15.02
-1
Kaj je ves denar zagonu da se še vedno podi naokoli?
murate
28. 08. 2015 13.47
+2
Upam da žide dobro oskubi
Beslic
28. 08. 2015 14.59
-3