Nekdanja ameriška atletska prvakinja živela dvojno življenje

Nekdanja ameriška atletinja Suzy Favor - Hamilton je čez noč postala osrednja vest ameriških spletnih tabloidov. Omenjena je namreč živela dvojno življenje. Čez dan je bila žena, ponoči pa se je prelevila v dekle na poziv.

Čez noč je osrednja vest ameriških spletnih rumenih medijev in tabloidov postala zgodba o dvojnem življenju nekdanje vrhunske ameriške atletinje Suzy Favor - Hamilton, ki je podnevi živela mirno zakonsko življenje, ponoči pa se je prelevila v dekle na poziv, ki je za 'spremstvo' gospodom zaračunavala po 600 dolarjev na uro. Tekačica na srednjih progah se je pod ameriško zastavo udeležila treh olimpijskih iger v Barceloni leta 1992, Atlanti leta 1996 in Sydneyju leta 2000. Čeprav je na ameriškem prvenstvu dosegla rekord na 1000-metrski razdalji, imela tudi izid sezone na 1500 m ter osvojila sedem državnih naslovov, pa na olimpijskih igrah ni osvojila kolajne. Razvpita je postala že s priznanjem, da je na olimpijskih igrah leta 2000 v finalu teka na 1500 namerno padla, potem ko je uvidela, da ne bo prišla do kolajne. Kolajno je nameravala osvojiti v spomin na brata Dana, ki je leto pred tem storil samomor.

Suzy Favor-Hamilton

Suzy Favor - Hamilton (Foto: Reuters)

Zdaj pa je sledilo še javno priznanje, da se ukvarja oziroma se je ukvarjala s prostitucijo. "Niti najmanj ne pričakujem, da bi me ljudje razumeli. K temu so me napeljali globlji vzroki, povezani z depresijo, ki me je mučila v tistem času. Tako sem se spopadala s težavami v življenju in v zakonu. Gre za napako, veliko napako," je prek Twitterja sporočila nekdanja atletinja, potem ko je tabloidna spletna stran Smoking Gun razkrila, da 44-letnica dela kot dekle na poziv za podjetje s sedežem v Las Vegasu. Suzy živi oziroma ima z možem Markom družinsko hišo v Madisonu v Wisconsinu. Mož ve za njeno dvojno življenje, vendar pa je, kot je še zapisala, 'v tem ne podpira in jo je že večkrat poskušal prepričati, naj se s tem ne ukvarja več'. Sicer bi naj delala pod lažnim imenom Kelly Lundy, eni od strank pa naj bi razkrila svoje pravo ime in tako naj bi zadeva pricurljala v javnost.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 64
lululetrika 22.12.2012 21:57:02
prav je mela...seks je zdravilo proti depresiji,zato so pa slovenke vse zafrustrirane pa depresivne,kr jo šparajo do 30 leta pol pa postane nezanimiva za samce...
Več komentarjev