Drugi športi

Nekdanji pivovar menja Natka v Magdebrugu?

Plock, 28. 08. 2015 17.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nekdanji član rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško Nemanja Zelenović je s selitvijo na Poljsko zadel v polno. Z dobrimi predstavami je prepričal vodilne predstavnike SC Magdeburga, kamor se seli po koncu letošnje sezone.

Vodstvo nemškega rokometnega velikana Magdebruga ne želi ničesar prepuščati naključju. Pospešeno sestavljajo zasedbo, s katero se bodo tekmecem zoperstavili v prihodnji sezoni. Glede na to, da poteče pogodba slovenskemu reprezentantu Juretu Natku in domačinu Andreasu Rojewskem, so poiskali menjavo za enega izmed njiju. Sklenili so pogodbo z nekdanjim članom Celja Pivovarne Laško Nemanjo Zelenovićem, ki se je po dobrih sezonah v celjskem dresu preselil k poljski Wisli Plock.

Nemanja Zelenović je pustil viden pečat v Celju, od koder se je preselil na Poljsko, od junija 2016 naprej pa bo nosil dres Magdeburga.
Nemanja Zelenović je pustil viden pečat v Celju, od koder se je preselil na Poljsko, od junija 2016 naprej pa bo nosil dres Magdeburga. FOTO: Damjan Žibert

Očitno je pod taktirko Manola Cadenasa naredil kakovostni korak v pravo smer, česar ni spregledal ambiciozni nemški klub. "Z Nemanjo Zelenovićem smo dobili izjemno zanimivega igralca. Pri 25 letih ima ogromno prepotrebnih evropskih izkušenj. Je dinamičen in raznovrsten igralec, dober pa je tudi v obrambi. To pomeni, da bomo dobili popolnega igralca. Kljub nekaterim drugim ponudbam se je odločil za Magdeburg," je po sklenitvi 2-letne pogodbe z rokometašem povedal športni direktor SC Magdebruga Steffen Stiebler.

Pri Magdeburgu si poleg Natka, kruh služi še organizator igre Marko Bezjak.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.