Drugi športi

Nikamor brez svojih pasov, Conor McGregor se požvižga na vodilne može organizacije UFC

Ljubljana, 06. 12. 2016 19.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Čeprav je organizacija UFC Ircu Conorju McGregorju pred tedni odvzela naslov prvaka v peresnolahki kategoriji, se karizmatični 'Notoriuous' požvižga na njihovo politiko. Pred kratkim je na socialnih omrežjih ponosno svoji dve lovoriki, od njiju pa se ne loči niti na letalu.

'Notoriuous' se ne meni za politiko UFC.
'Notoriuous' se ne meni za politiko UFC. FOTO: AP

Zloglasni borec Conor McGregor je vnovič jasno pokazal, da se ne namerava ravnati po pravilih UFC. Ti so pred kratkim odločili, da mu bodo naslov odvzeli naslov v peresnolahki kategoriji, saj ga ni ubranil v določenem časovnem obdobju. Njegovi oboževalci sicer še kar ne morejo pozabiti preciznega udarca z levico, s katero je v 13 sekundi nokavtiral Joseja Alda. Naslov so tako vrnili slednjemu, vendar pa je to razjezilo mnoge oboževalce borilnih veščin, saj menijo, da je poteza UFC povsem neupravičena. Številni borci namreč več kot 11 mesecev po osvojitvi lovorike niso ubranili naslova, vendar zaradi tega niso imeli nikakršnih težav. McGregor se s tem niti malo ne obremenjuje, seboj na pot pa še vedno rad vzame svoja dva pasova in ju ponosno razkazuje.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

gigaa
07. 12. 2016 12.18
+1
ta model mi je faca
Podborsky
06. 12. 2016 20.36
+2
Verjetno je novinar mislil kontroverzni in ne karizmaticni, kar slednji zagotovo ni, sigurno pa je kontroverzni
Baletka
06. 12. 2016 20.18
+2
neka fury fora? da nazadnje nebo pršlo niti do ene obranitve pasa? tako enega kot drugega? khabib 24:0 v prvi vrsti, al pa zmagovalec borbe med khabibom ter fergusonom kot prvi kandidat za zadnji pas.. v prejšni kategoriji, pa aldo čaka.. nihče nevrjame, da bi borba spet trajala le par sekund, sam vrjamm da bi trajala vsaj 2 runde če nebi celo odločala sodnikova zadnja..