Drugi športi

Pacquiao bi se rad oddolžil Marquezu

Manila, 03. 04. 2013 11.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Filipinski boksarski šampion Manny Pacquiao namerava vnovič v ring, prek svojega zastopnika je sporočil, da bo septembra spet boksal. Čeprav njegov tekmec še ni znan, pa obstaja velika verjetnost, da bo to Mehičan Juan Manuel Marquez, proti kateremu je decembra lani zabeležil enega od svojih redkih porazov v profesionalni karieri.

Manny Pacquiao
Manny Pacquiao FOTO: Reuters

"Imena tekmeca še ne poznamo, a dvoboj bo definitivno septembra. Skoraj stoodstotno lahko zatrdim, da bo zunaj ZDA, saj so tam previsoki davki. Razmišljamo o Singapurju, Macau in Dubaju. Dokončno se bomo o vsem dogovorili po 13. maju, ko bo znano, ali bo Manny na Filipinih ostal kongresnik ali ne," je dejal boksarjev zastopnik Rose Tamayo in dodal, da si Manny Pacquiao močno želi oddolžiti Juanu Manuelu Marquezu za poraz po knockoutu v šesti rundi.

Pacquiao je v različnih kategorijah doslej osemkrat osvojil naslov svetovnega prvaka, zadnji naslov pa je izgubil junija lani, ko ga je v veltrski kategoriji verzije WBO po sporni odločitvi sodnikov ugnal Američan Timothy Bradley.
 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Seljako1899
03. 04. 2013 17.18
GO PAC-MAN pokaži mu kdo je KING!
kurcvasgleda01
03. 04. 2013 14.55
+2
KAJ ZAVEC SE JE V ZEMLJO POGREZNO??ni več ne duha ne sluha o njem...:))))))))))