Drugi športi

Pacquiao pred upokojitvijo: možen je tudi povraten obračun z Mayweatherjem

Manila, 07. 10. 2015 14.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Filipinski boksar Manny Pacquiao je namignil, da se bo po naslednjem dvoboju upokojil. Filipinec pravi, da čuti, da je pripravljen na to potezo. 36-letnik ne izključuje niti povratnega obračuna z že upokojenim Mayweatherjem.

Se nam obeta povratni obračun Pacquiao - Mayweather?
Se nam obeta povratni obračun Pacquiao - Mayweather? FOTO: Reuters

Manny Pacquaio je v pogovoru za filipinski ABS-CBN dejal, da si želi še enega dvoboja, a da čas za njegovo upokojitev prihaja kmalu. ''Mislim, da sem pripravljen. V boksu sem že preko 20 let. Boga sem prosil za pot in srečen sem, kako se je izšlo.'' Pacquiao je sicer kongresnik na rodnih Filipinih že od leta 2010, v začetku tedna pa je napovedal boj za senatorski stolček na volitvah maja prihodnje leto. Če bo izvoljen, se bo skoraj zagotovo umaknil iz boksa. ''Moral se bom odpovedati preostalim stvarem, ki zahtevajo mojo pozornost. Ko si senator, je prav, da se osredotočaš le na svojo službo in družino."

Če bo Pacquaio res odboksal še en dvoboj, se je za morebitnega kandidata že javil Amir Khan. A slednji je v senci morebitnega povratnega dvoboja z že upokojenim Floydom Mayweatherjem. ''Ne moremo govoriti, ali bo prišlo do povratnega obračuna. Odvisno, odvisno …'' je bil skrivnosten Filipinec.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Našvasan_zob
07. 10. 2015 19.07
Že 1. dvoboj je bil 5 let prepozno in je bil umiranje na obroke.. 2. bo še slabši , počasnejši, starejši...