Drugi športi

Po Patrianovi v Celje še Litovec Babarskas

Celje, 26. 03. 2015 10.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vodstvo rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško je očitno našlo še zadnjo okrepitev, ko gre za sestavo igralske križanke za prihodnjo sezono. Dogovor s slovenskimi prvaki je sklenil litovski reprezentant Povilas Babarskas.

Branko Tamše je rešil 'težavo' z levim zunanjim za prihodnjo sezono.
Branko Tamše je rešil 'težavo' z levim zunanjim za prihodnjo sezono. FOTO: Damjan Žibert

"Zelo sem vesel dogovora s Celjem, ki je velik in izjemno priznan klub v Evropi. Že sedaj bi se zahvalil za zaupanje, ki so mi ga s podpisom pogodbe izkazali. Obljubljam, da bom trdno delal in skupaj z mojimi novimi soigralci izpolnjeval pričakovanja kluba in njegovih navijačev," je po sklenitvi 3-letnega dogovora s Celjem Pivovarno Laško dejal Povilas Babarskas, rokometaš avstrijskega Bregenza, ki ne igra dobro le v napadu, ampak tudi v obrambi.

Za reprezentanco Litve je do sedaj zbral 32 nastopov, s Celjani pa je Babarskas podpisal triletno pogodbo.

Tamše zadovoljen z najnovejšo okrepitvijo
"Z Babarskasom smo dobili zelo dobrega igralca. Javnosti tukaj gotovo ni zelo poznan, a mi ga spremljamo že dlje časa. Gre za igralca, ki lahko igra v obe smeri, z višino je dodana vrednost tako v napadu, kot tudi v obrambi, v našo ekipo pa se vklaplja tudi karakterno. Na njem je, da se ob prihodu čim hitreje prilagodi na okolje in vklopi v ekipo, kjer verjamem, da ne bo imel težav," je po sklenitvi dogovora z rokometašem povedal trener članskega moštva Branko Tamše, ki bo imel na položaju levega zunanjega v prihodnji sezoni kar dva tujca, poleg Litovca še Brazilca Arthurja Malburga Patrianovo.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

aristotel
26. 03. 2015 11.11
-1
Igra v Avstrijki ligi,ja močna liga kot tudi njihova reprezentanca bomo videli čudno da ga ni že vzel kak močnejši klub,če je tako perspektiven...