Drugi športi

Prvi dan 11. Praznika Slofutsala poskrbel za nekaj nepozabnih obračunov

Selca pri Železnikih, 25. 06. 2016 12.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V Selcih pri Železnikih je bil v petek na sporedu uvodni dan že 11. Praznika Slofutsala – največjega malonogometnega turnirja v Sloveniji, kjer tudi letos nastopajo vsi najboljši slovenski igralci futsala.

Igor Osredkar v akciji.
Igor Osredkar v akciji. FOTO: Maja Lotrič

Že petkovi obračuni so prinesli izjemno atraktivna srečanja, kar je bilo tudi pričakovati, saj so za različne ekipe nastopali skoraj vsi igralci slofutsal reprezentance, vključno z njenim kapetanom Igorjem Osredkarjem. Slednji je branil barve ekipe THE Nutrion in navkljub izjemni borbenosti nasprotnikov zanesljivo napredoval v nedeljsko osmino finala, saj so mu izvrstno asistirali reprezentančni in klubski soigralci (Mordej, Pertič, Marot, Puškar ...) Pot v izločilne boje si je priborila tudi Avto Krka z zimzelenima veteranoma velikega nogometa, Goranom Jolićem in Željkom Mitrakovićem  ter malonogometnimi virtuozi – Grželjem, Širokom, Radiškovićem in vratarjem Bratičem. Prav tako bo tam tudi škofjeloški Kdo je naslednji, kjer je najbolj zveneče ime Dario Biščan, in sevniški Kiwi shop, katerega jedro predstavljajo igralci KMN Sevnica (Krnc, Kranjčevič, Pešec ...). Navkljub ničli pri točkovnem izkupičku pa je največji aplavz požela ekipa Morostarji iz Blatne Brezovice, saj je prvič v zgodovini turnirja v moški konkurenci nastopilo tudi dekle – Tina Jesenovec, ki si za pogumno predstavo zasluži vse čestitke. V osmino finala so se že uvrstile ekipe Avto Krka, THE Nutrition, Kdo je naslednji in Kiwi shop. V čakalnici kot drugi najboljši pa so Okrepčevalnica Tmin, Sirena bar, ŠD Fonex in Bar Lipa. Turnir se nadaljuje v soboto od 12:00 dalje, ko bomo dobili zmagovalce še sedmih skupin.  

Izidi:

KIWI SHOP - ŠD FONEX 0:0 /4:3/
OKREPČEVALNICA TMIN AMAZONKA - MOROSTARJI 10:1 SIRENA BAR  - ŠD LOG ZAPLANA 3:0
AVTO KRKA - BAR LIPA 2:0
HIRKA EKO-SLIK - KIWI SHOP 2:4
OKREPČEVALNICA TMIN AMAZONKA - KDO JE NASLEDNJI 1:1 /1:2/
THE NUTRITION - SIRENA BAR 2:0
AVTO KRKA - VIKINGI 6:1
ŠD FONEX - HIRKA EKO-SLIK 4:1
MOROSTARJI - KDO JE NASLEDNJI 1:8
THE NUTRITION - ŠD LOG ZAPLANA 4:0
BAR LIPA - VIKINGI 4:3

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.