Drugi športi

Razgatlioglu najbolj vroč na VN Katalonije, Turek najboljši na obeh sobotnih preizkušnjah

Barcelona, 23. 03. 2024 14.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Drugi dirkaški vikend motociklističnega razreda Superbike že dosega vrhunec. Gre za VN Katalonije v Barceloni. Najboljši položaj pred osrednjo sobotno dirko si je privozil Turek Toprak Razgatlioglu, ki je ubranil svojo pozicijo tudi na glavni tekmi dneva in s tem prišel do prve letošnje zmage. Posnetek dogajanja v Barceloni v bogatem arhivu VOYO. Nedelja ponuja podoben program. Seveda tudi s prenosom na VOYO.

Več videovsebin
  • Vrhunci sobotnega dogajanja v Barceloni razreda Superbike
    01:55
    Vrhunci sobotnega dogajanja v Barceloni razreda Superbike
  • Vrhunci sobotne sprinterske dirke
    03:51
    Vrhunci sobotne sprinterske dirke

 

Turek Toprak Razgatlioglu je bil skozi cel dan najhitrejši v karavani. Turek je prepričljivo dobil že kvalifikacije oziroma dirko Superpole, ko sta za njim zaostala tudi Italijana, drugouvrščeni Nicolo Bulega in Andrea Iannone

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Razgatlioglu je bil enako vroč tudi na osrednji sobotni preizkušnji, ko je svoji novi ekipi BMW privozil tudi prvo zmago v sezoni. Koliko mu pomeni, je bilo jasno takoj po ciljni črti, sploh pa kasneje v paddocku ob veselju z ekipo. 

Toprak Razgatlioglu
Toprak Razgatlioglu FOTO: Superbike

"Presrečen sem, to je eden mojih lepših dirkaških dni v karieri. Hvala vsem. Predvsem ekipi in tudi navijačem. A časa za veselje si ne bom vzel na pretek, saj nas v nedeljo čakajo novi izzivi," je povedal sobotni junak VN Katalonije v Barceloni.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Bulega, drugi na dirki Superpole, je bil tudi drugi na osrednji preizkušnji, tretje mesto pa je pripadlo lanskoletnemu junaku, veteranu Alvaru Bautisti. "Precej bolje se je vse skupaj razpletlo, kot je kazalo v kvalifikacijah. To tretje mesto je nekaj, na čemer lahko gradimo," sporoča 39-letni Bautista.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Superbike Katalonija
Superbike Katalonija FOTO: VOYO
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.