Drugi športi

Rokometni klub Celje PL od zdaj naprej z novim 'Smislom': 'Nadaljevali bomo začrtano pot'

Celje, 25. 01. 2018 16.38 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V Celju je v četrtek potekal redni zbor članov RK Celje Pivovarna Laško, kjer so sprejeli nekaj sprememb statuta, glavna sprememba pa se je zgodila na mestu predsednika kluba, kjer je Bojana Cizeja zamenjal Jernej Smisl.

"Vizija je načrtovati začrtano delo po poti, ki je bila zastavljena že pred tremi leti. Naslonjeni smo oz. bomo na perspektivne igralce, še naprej pa bomo sodelovali tudi z lokalnim okoljem. Nadaljujemo začrtano pot, a le s to razliko, da je finančna sanacija kluba zaključena. To ne pomeni, da bo pot lažja, bomo pa se lahko osredotočili na razvoj," je za 24ur.com povedal Jernej Simsl. "Rezultatski cilji ostajajo isti. Ohraniti želimo primat v Sloveniji, želja v prihodnje je osmina finala Lige prvakov, zaključni turnir četverice lige Seha," je dodal v telefonskem pogovoru. Kaj pa financiranje kluba? "Kar se tiče financ, glavni vir prihodkov ostajajo sponzorska sredstva, ostali pa so prodaja vstopnic, lastne blagovne znamke pa tudi povečevanje lastnih prihodkov, kot je prodaja piva, kar omogoča nova zakonodaja," je še pojasnil Smisl. 

Smisl (v sredini) je novo ime na čelu rokometnega kluba Celje PL.
Smisl (v sredini) je novo ime na čelu rokometnega kluba Celje PL. FOTO: Celje Pivovarna Laško

Na današnjem Zboru članov so se člani ob poteku mandatov seznanili s poročili predsednika in vseh odborov kluba. Zbor članov je nato sprejel nekaj dopolnitev Statuta ter opravil volitve novih organov. Na predlog dosedanjega predsednika RK Celje Pivovarna Laško Bojana Cizeja je zbor na to mesto izvolil dosedanjega podpredsednika upravnega odbora (UO) Smisla, ki je tako postal novi predsednik RK Celje Pivovarna Laško. Cizej sicer ostaja v RK Celje Pivovarna Laško kot član UO. 

Smisl prav tako prihaja iz vrst generalnega sponzorja Pivovarne Laško Union. Od septembra leta 2012 je bil član UO RK Celje Pivovarna Laško, od leta 2014 dalje pa je bil namestnik predsednika UO, kjer je sodeloval pri vseh odločitvah kluba in kot takšen pozna delovanje kluba in naloge, ki zagotavljajo kontinuiteto dosedanjega dobrega dela, so sporočili iz celjskega kluba.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

BlackLight
25. 01. 2018 19.01
+2
Nevem kaj se zadnja leta dogaja v Celju ampak toliko kot prodajajo mi sploh ni jasno kako niso na neki lepi zeleni veji, na drugi strani pa nič kaj zvenečih nakupov dogaja se ena sama razprodaja takoj ko nekdo uspe ga ne morejo zadržat. Žal mislim da se 2004 in ostala leta nikdar več ne bodo ponovila ob takšni viziji kot je sedaj.
Car3000
26. 01. 2018 09.03
Imaš prav, žal takšnih kot je bil Rutenka, Perič in Kokšarev, ne bo več od tujih okrepitev. Ti ki pa prihajajo sedaj, pa so po večini slabši, kot naši mladinci. Vendar mladi so pa dobri igralci, nekateri tudi odlični. Mogoče pa bodo ti nekaj naredili, čeprav borba proti bogatim, je vse težja.