Drugi športi

Sanje o velikem dvoboju so se razblinile, Mayweather srečen v športnem pokoju

Los Angeles, 15. 02. 2017 18.38 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Še pred dnevi so v javnosti zaokrožile glasne govorice o povratku velikega boksarja Floyda Mayweatherja, ki je javno oznanil, da se vrača v ring za zabavo navijačev, vendar pa si je očitno v tem času že premislil, saj naj bi mu bilo v športnem pokoju preveč lepo.

Očitno bodo ljubitelji boksa še dolgo čakali na veliki dvoboj, saj se Mayweather nima namena pomeriti v ringu in uživa v srečnem pokoju.
Očitno bodo ljubitelji boksa še dolgo čakali na veliki dvoboj, saj se Mayweather nima namena pomeriti v ringu in uživa v srečnem pokoju. FOTO: AP

Nekdanji ameriški boksar Floyd Mayweather je prek Instagrama sporočil, da ostaja upokojen športnik in da ne načrtuje nobenega novega dvoboja. Pred časom so se pojavile novice, da naj bi zvezdniku kletk MMA Ircu Conorju McGregorju ponudil 15 milijonov dolarjev za dvoboj. "Nobenega dogovora ni v povezavi z morebitnim mojim dvobojem s kakšnim drugim borcem. Sem srečno upokojen in ta čas uživam življenje. Če bi prišlo do kakšne spremembe, potem ste lahko prepričani, da bom prvi, ki bo poskrbel, da bo to svet izvedel," je zapisal Mayweather, ki se je leta 2015 športno upokojil z brezhibnim izkupičkom 49 zmag brez poraza. Devetintridesetletni boksar se je pred dvema letoma v dvoboju stoletja pomeril s Filipincem Mannyjem Pacquiaojem in zmagal po soglasni odločitvi. McGregor je lani postal prvi borec, ki si hkrati lasti dva naslova UFC v dveh različnih težnostnih kategorijah. Že pred časom je dejal, da si želi zapustiti osemkotno kletko, v kateri se zdaj bori po pravilih UFC, in se želi preizkusiti v boksu. Kljub zanikanju kakšnih koli povezav z 'The Notoriousom' pa je Mayweather pozval Irca, da naj najprej razčisti svoje težave z UFC, potem pa naj kontaktira njegovo ekipo, da zgodba vendarle dobi pravi epilog.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Našvasan_zob
16. 02. 2017 09.59
+0
Itak me pa borba popolnoma nič ne zanima saj bi bila preveč pisana na kožo boksarju... Fer bi bilo, da se pomerita v obeh športih ( boks in mma) ali pa vsaj v boksu ampak z MMA rokavicami... Seveda na nič od tega Mayweather ne bo nikoli pristal.. TKo, da bi se nam obetalo klasično poplesavanje po ringu s sodniško odločitvijo po 12 rundah.... NE HVALA !...
Našvasan_zob
16. 02. 2017 09.56
Poznavalci omenjenih športov smo že od samega začetka vedeli, da iz te borbe ne bo NIČ ! Zakaj? Zato, ker je Conor še vedno pod pogodbo UFC in UFC hoče biti del promocije omenjene borbe... Medtem, ko Mayweather hoče celotno promocijo zase... NI ŠANSE , da mu UFC prepusti celotno promocijo !.... In to je to... Srečen ali nesrečen v pokoju, dokler ne bo za omenjeni kompromis, lahko ljubitelji samo onanirajo o borbi..
Našvasan_zob
16. 02. 2017 09.53
Medtem, ko je Mayweather Conorju ponudil 15miljinov za borbo, je direktor UFCja Dana White Mayweatherju ponudil 25 milijonov ... Tko, da tale Mayweather je kr lepo "Full of shit"...
janezdollar
16. 02. 2017 08.45
+6
Eden izmed najbolj precenjenih športnikov...
Mamba4Life
15. 02. 2017 21.48
+0
sej ga je za razumet, bolš srečn u pokoju k do konc življenja na cevki...
Našvasan_zob
16. 02. 2017 11.16
+2
Odvisno od tipa borbe... če bi šlo za 100% boks bi mu zelo verjetno uspelo odplesati tistih 12 rund izogibanja.. če bi šlo za MMA bi najprej izgubil eno nogo potem pa sramotno predal borbo v roku 2 minutk..