Sanje o velikem dvoboju so se razblinile, Mayweather srečen v športnem pokoju

Še pred dnevi so v javnosti zaokrožile glasne govorice o povratku velikega boksarja Floyda Mayweatherja, ki je javno oznanil, da se vrača v ring za zabavo navijačev, vendar pa si je očitno v tem času že premislil, saj naj bi mu bilo v športnem pokoju preveč lepo.

Floyd Mayweather

Očitno bodo ljubitelji boksa še dolgo čakali na veliki dvoboj, saj se Mayweather nima namena pomeriti v ringu in uživa v srečnem pokoju. (Foto: AP)

Nekdanji ameriški boksar Floyd Mayweather je prek Instagrama sporočil, da ostaja upokojen športnik in da ne načrtuje nobenega novega dvoboja. Pred časom so se pojavile novice, da naj bi zvezdniku kletk MMA Ircu Conorju McGregorju ponudil 15 milijonov dolarjev za dvoboj. "Nobenega dogovora ni v povezavi z morebitnim mojim dvobojem s kakšnim drugim borcem. Sem srečno upokojen in ta čas uživam življenje. Če bi prišlo do kakšne spremembe, potem ste lahko prepričani, da bom prvi, ki bo poskrbel, da bo to svet izvedel," je zapisal Mayweather, ki se je leta 2015 športno upokojil z brezhibnim izkupičkom 49 zmag brez poraza. Devetintridesetletni boksar se je pred dvema letoma v dvoboju stoletja pomeril s Filipincem Mannyjem Pacquiaojem in zmagal po soglasni odločitvi. McGregor je lani postal prvi borec, ki si hkrati lasti dva naslova UFC v dveh različnih težnostnih kategorijah. Že pred časom je dejal, da si želi zapustiti osemkotno kletko, v kateri se zdaj bori po pravilih UFC, in se želi preizkusiti v boksu. Kljub zanikanju kakšnih koli povezav z 'The Notoriousom' pa je Mayweather pozval Irca, da naj najprej razčisti svoje težave z UFC, potem pa naj kontaktira njegovo ekipo, da zgodba vendarle dobi pravi epilog.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 6
Našvasan_zob 16.02.2017 09:59:24
Itak me pa borba popolnoma nič ne zanima saj bi bila preveč pisana na kožo boksarju... Fer bi bilo, da se pomerita v obeh športih ( boks in mma) ali pa vsaj v boksu ampak z MMA rokavicami... Seveda na nič od tega Mayweather ne bo nikoli pristal.. TKo, da bi se nam obetalo klasično poplesavanje po ringu s sodniško odločitvijo po 12 rundah.... NE HVALA !...
Več komentarjev