Drugi športi

Skok pred odhodom v Čehov: V Rusijo gotovo potujemo po točki, ki si ju zaslužimo!

Celje, 08. 10. 2014 15.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Rokometaši Celja Pivovarne Laško imajo po dveh obračunih lige prvakov nič točk, vsaj ena v bitki za tako želeno napredovanje v naslednji krog tekmovanja, pa bi bila nujna. V nasprotnem primeru bo cilj zelo težko dosegljiv.

Rokometaši Celja Pivovarne Laško so odpotovali v Rusijo, kjer jih čaka že tretji letošnji obračun med evropsko elito. Zaenkrat so po dveh dvobojih brez točk, a samozavest zaradi porazov s skopskim Vardarjem in francoskim Montpellierjem ni načeta. Bolj skrbi dejstvo, da so pivovarji imeli preveč črnih minut, da bi bili ta hip med elito konkurenčni tekmecem. A zmaga, ali pa vsaj točka na dvoboju s premagljivimi Čehovskimi medvedi je nuja.

Matevž Skok
Matevž Skok FOTO: Miro Majcen

"Kot pred vsako tekmo lige prvakov, želimo tudi na tej predstaviti našo dobro igro v najboljši možni luči. Res je, da sta nas pretekli dve tekmi potrli, saj smo imeli na obeh rezultat večji del srečanja pod kontrolo, črne minute in padec v igri pa sta obakrat botrovala izgubi točk," je pred odhodom razmišljal vratar Matevž Skok, ki je sebe označil za glavnega krivca za poraz proti Vardarju.

Prepričan je namreč, da bi moral proti Makedoncem za uspeh slovenskih prvakov zbrati več obramb, kot jih je. "Mislim, da bomo iz tekme v tekmo igrali bolje, da bomo počasi odpravili nihanja, ki se nam dogajajo in v Rusijo gotovo potujemo po točki, ki si ju zaslužimo," je še dodal popularni Coli.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Laporcan
08. 10. 2014 19.34
+2
Celjani bi morali to tekmo dobit::)