Smola Bedeneta v Acapulcu

Slovenski teniški igralec Aljaž Bedene se je poslovil od turnirja ATP v Acapulcu. Ljubljančan je izgubil uvodni niz dvoboja s Fabiem Fogninijem, nato drugega s 6:4 dobil, v podaljšani igri odločilnega niza pa mu je zmanjkalo sreče za preboj v četrtfinale.

Slovenski teniški igralec Aljaž Bedene je izgubil v drugem krogu turnirja ATP v Acapulcu z nagradnim skladom 1,3 milijona ameriških dolarjev. Po lepi zmagi v prvem krogu nad nekdaj tretjim igralcem sveta Davidom Nalbandianom je moral Slovenec tokrat priznati premoč Italijanu Fabiu Fogniniju z 2:6, 6:4 in 7:6 (4). Odločilen je bil tretji niz, ko je zmagovalca odločil "tie-break".

Aljaž Bedene

Aljaž Bedene (Foto: Damjan Žibert)

Fognini, 43. z jakostne lestvice ATP, je v uvodnem nastopu izločil četrtega nosilca Švicarja Stanislasa Wawrinko, tokrat pa je triindvajsetletnega Ljubljančana ugnal v odločilnem nizu, ko ga je presenetil z zbrano igro in mu dovolil le štiri točke.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 3
RF87 03.03.2013 11:43:36
Ok, kdo lahko napiše tako neumen članek?!?!?!

Prvo kot prvo je Bedene DOBIL prvi niz in ne izgubil, kot navajate. Drugo kot drugo pa Bedene v 3. nizu ni dobil samo 4 točk, ampak je prišel vse do tie-breaka, kjer je osvojil 4 točke. PROSIM MALO RESNOSTI V PISANJU ČLANKOV, zgleda res tukaj lahko napiše članek vsak, ki ima 5 minut časa.
Več komentarjev