Drugi športi

VIDEO: Federer v družbi NHL igralcev lopar zamenjal za hokejsko palico

Toronto, 05. 08. 2014 10.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ekshibicijski dvoboj na osrednjem teniškem igrišču kompleksa v Torontu je ponudil merjenje moči v hokejskih spretnostih med hokejisti lige NHL in nekaterimi teniškimi profesionalci na čelu s Švicarjem Rogerjem Federerjem.

V Torontu, ki gosti teniški masters, so pripravili zanimivo hokejsko tekmo, kjer je bil v središču pozornosti teniški zvezdnik Roger Federer. Igrišče z umetno podlago so pripravili kar na glavnem terenu teniškega kompleksa, igralci so nastopili v supergah, namesto ploščka pa so uporabili žogico. Federer je imel kar nekaj priložnosti za dosego gola, uspelo mu je tik pred koncem tekme, vse skupaj je bila prijetna popestritev pred prvim nastopom, ki čaka Švicarja, ki je v preteklosti že dvakrat osvojil Toronto masters (2004 in 2006).

"Bilo je res zabavno, združiti tenis in hokej na osrednjem igrišču. Vedno sem bil velik hokejski navijač, čeprav pravzaprav ne znam zares drsati, ne znam se ustaviti in se moram premikati v krogih. Vedno sem zbiral drese NHL ekip in imam lepo kolekcijo," je povedal Federer. Med udeleženci dogodka so bili teniški igralci Nenad Zimonjić, Radek Stepanek in Jack Sock, od hokejistov lige NHL pa prve ime Toronta in ameriški reprezentant Phil Kessel, pa Jason Spezza, Cody Hodgson, Carlo Colaiacovo, Mike Johnson, Brad May in drugi.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

JAMES23
05. 08. 2014 14.36
+0
krnekilojz
05. 08. 2014 18.02
-3
JAMES23
05. 08. 2014 19.18
+1
hahaha.pa si me nasmejal.vidm da ne spremlaš dolg hnl lige,če bi napiso ovechkin profesor za kopija bi blo ok.tak pa vidm da nimaš pojma ooooooo hokeju.sm janez kopi je car sam ne mi ga pa u isti rank devat z ovechkinom..morš vedit da če bi alex igral v taki ekipi ko jo ma kopi joj ma joj.drgač pa v eni sezoni 51golov dost pove.pa cao cao