VIDEO: Kyrgios bo po novem incidentu znova moral plačati kazen

Neukrotljivi Nick Kyrgios je dodal na svoj seznam novo kazen, ki si jo je prislužil na turnirju na Kitajskem. Avstralec je znova izgubil živce in samovoljno odkorakal v garderobo že po prvem odigranem nizu turnirja v Šanghaju. Plačati bo moral kazen, poleg tega pa je ostal tudi brez turnirske nagrade.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Temperamentni avstralski teniški igralec Nick Kyrgios si je na turnirju v Šanghaju privoščil nov izpad, ki se je končal z njegovim odhodom z igrišča. Vodstvo tekmovanja ga je zaradi tega kaznovalo, plačati bo moral 8427 evrov (10.000 ameriških dolarjev), ostal je pa je tudi brez 21.085 dolarjev (17.768 evrov) iz denarnega sklada turnirja.

Kyrgios je po porazu v prvem nizu in 44 minutah igre proti Američanu Stevu Johnsonu sicer mirno odkorakal z igrišča, pred tem pa je tekmecu in sodniku segel v roko. Zatem je odpovedal še igranje s Francozom Lucasom Pouillejem v moških dvojicah. Za svoje dejanje se je sicer opravičil, a kazen mu ni ušla.

Tiskovni predstavnik turnirja je obrazložil, da Kyrgios ne bo dobil denarja, ki si ga je prislužil z igranjem v prvem krogu. Avstralec je sicer tvitnil, da ima želodčne težave in poškodovano ramo, toda čivk je kmalu za tem kar zbrisal.

Enaindvajseti igralec sveta je imel tudi slabo mnenje o sodniku dvoboja, saj so Avstralca motili gledalci, ki so se med igro premikali po tribunah. "Spet slabo sojenje," je vmes dejal Kyrgios, ki je med obračunom slišal tudi vzklike nezadovoljstva s strani gledalcev.

Kyrgios, ki je pogosto v središču raznih incidentov, je imel težave že na lanskem turnirju v Šanghaju, ko je proti Nemci Mischi Zverevu igral precej nezainteresirano; nekaterih udarcev mu namreč sploh ni vračal in je bil prav tako finančno kaznovan.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 3
 
LAC 12.10.2017 15:32:25
TEMU PRIMITIVCU BI MORALI DATI DOŽIVLJENSKO KAZEN PREPOVED IGRANJA NA TURNIRJIH! RAZUMEM, DA ZNORIŠ ENKRAT, DVAKRAT TODA TALE PRIMEREK JE PA RES ZA PSIHOLOGA! DA NIMA TEŽAV Z GLAVO BI BIL VRHUNSKI IGRALEC!
Več komentarjev