Drugi športi

VIDEO: Boksarji še naprej obračunavajo pred vstopom v ring, Chisora v Whyta zalučal kar mizo!

Manchester, 07. 12. 2016 19.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

V soboto (prenos na VOYO ob 20.00) bo v Areni v Manchestru na sporedu nova boksarska poslastica. Med drugimi se bosta za naslov britanskega prvaka po verziji WBC pomerila Dillian Whyte in Dereck Chisora. Med borcema pa je zavrelo že na novinarski konferenci pred borbo, kjer je živce izgubil Chisora in v nasprotnika zalučal kar mizo.

Dereck Chisora je proti Dillian Whyteju zalučal mizo, kot da bi bila lahka kot kos papirja.
Dereck Chisora je proti Dillian Whyteju zalučal mizo, kot da bi bila lahka kot kos papirja. FOTO: Twitter
Manchester bo v soboto zvečer znova prizorišče spektakularnih boksarskih obračunov. Glavna borba večera bo, ko bosta v ring stopila Anthony Joshua in Eric Molina, ki se bosta pomerila za naslov svetovnega prvaka v težki kategoriji po verziji IBF. Za pravi šov pred borbo pa sta poskrbela Dillian Whyte in Dereck Chisora, ki se bosta sicer udarila za naslov britanskega prvaka v težki kategoriji po verziji WBC. 32-letni Chisora je namreč med pogovorom z mediji povsem izgubil živce in želel v štiri leta mlajšega nasprotnika zalučati mizo. Britanec je demonstriral svojo surovo moč, saj je mizo dvignil in zalučal, kot da bi bila peresno-lahka. Dogodek je nato skoraj sprožil vsesplošni pretep med prisotnimi, a so zavedo hitro umirili varnostniki. Whyte bo sicer v soboto branil svoj pas, ki ga je osvojil oktobra letos, ko je premagal Iana Lewisona. Whyte, ki je med drugimi izgubil tudi borbo z Josuho, je v svoji profesionalni karieri odboksal 20 borb in ima 19 ter že omenjeni poraz proti Joshui. Na drugi strani je Chisora že pravi veteran težke kategorije. V svoji karieri je odboksal že 33 profesionalnih borb, v katerih je zbral 26 zmag in šest porazov. Pred boksarskim spektaklom v Manchestru seveda borca nista izgubljala besed na račun nasprotnika. "Zagotovo bom zmagal. Poskušal ga bom nokavtirati, želim si ga nokavtirati. Če bom pa zmagal po sodniški odločitvi ali pozni prekinitvi, mi je vseeno. Zagotovo ga želim odstraniti iz ringa," je samozavestno napovedal branilec naslova Whyte. Na drugi strani je Chisora že s svojimi dejanji na novinarski konferenci povedal vse, kaj si misli o svojem nasprotniku. Omenjeno borbo in vse ostale si boste lahko ogledali v neposrednem prenosu na VOYO. S prenosom začnemo ob 20.00, z vami pa bosta Tadej Vidrih in Mirko Vorkapić.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Spored borb:

Borba v težki kategoriji:
Luis Ortiz (ZDA) vs. David Allen (VB)

Borba za naslov mednarodnega prvaka peresnolahke kategorije po verziji WBA:

Scott Quigg (VB) vs. Jose Cayetano (MEH)

Borba za naslov britanskega prvaka super srednje kategorije:
Callum Smith (VB) vs. Luke Blackledge (VB)

Borba za naslov britanskega prvaka lahko-težke kategorije:
Hosea Burton (VB) vs. Frank Buglioni (VB)

Borba za naslov britanskega prvaka težke kategorije:

Dillian Whyte (VB) vs. Dereck Chisora (VB)

Borba za naslov svetovnega prvaka super mušje kategorije po verziji WBA:
Luis Concepcion (PAN) vs. Khalid Yafai (VB)

Borba za naslov svetovnega prvaka težke kategorije po verziji IBF:
Anthony Joshua (VB) vs. Eric Molina (ZDA)
 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

MaunelNeuer
08. 12. 2016 12.56
+1
naj zaluča v Tysona
MaunelNeuer
08. 12. 2016 12.56
naj zaluča v Tysona
jesenvoyo
08. 12. 2016 10.36
+1
Naj zmaga tisti, ki ne meče miz v ljudi
SEJBOBOL
07. 12. 2016 21.56
+1
Suspenz za 1-2 leti , pa se bo nauču olike ....
murate
08. 12. 2016 10.13
+1
nikoli se ne bo naučil ,,olike,, pa sploh ni problem olika ,težava je v raznih poživilih,ki so otroke spremenili v borce brez čustev in spoštovanja do sočloveka.Te borce bi bilo treba izolirati stran od družbe , saj niso sposobni prenesti drugače mislečih ali potencijalnih nasprotnikov .Tudi naši razni trenirani junaki niso za v družbo,poglejmo samo kaj se je zgodilo pred diskoteko kjer je treniran borec ubil nekoga čisto brezveze, samo zato da je nahranil svoj ego.Iz posnetkov na you tube in še kje se janso vidi, da ti ljudje niso več sposobni normalnega življenja.To je kot ,da bi strelec Debevec malo za hobi streljal na mimoidoče.Treba bi bilo narediti nekakšen zakon, ki bi v primeru, da treniran borec katerih koli borilnih veščin ni sposoben več obvladovati svoje jeze in znanje uporablja na ulici proti netreniranim sodržavljanom ,da ga država umakne v kakšen zato primeren zavod.
Kun_Aguero
07. 12. 2016 20.04
+3
To je use smešn res,gledaš stare cajte velikani kakor Ali so vedno izivali in sprejemali izive najboljših boxerjev sveta tole je pa smešn namest da greta oba najboljša boxerja ki bosta nastopila ta večer Ortiz in Josua drug proti drugega oba boksata dva bokserja ki sta nedozorela za prvaka. Molini je to dokazal wilder ko ga je položil kot zajca ta David Allen je pa čisti neznanc u kategoriji. Sramota so use res lhk so prvaki 1000krt ampak nihče nebo u zgodovini niti malo znan kot kaj več kakor povprečen boxer
doma?in 1
07. 12. 2016 20.28
+2
zobar652
07. 12. 2016 22.04
+1
se strinjam Kun, s takimi borbami ta plemeniti šport na žalost propada... če pa že priredijo kakšno super borbo pa sodniki posežejo vmes, da je ˝cash cow˝ varna... lep primer je bila borba med Wardom in Kovaljevim
canelo
07. 12. 2016 22.29
Joshua je kot prvo imel premalo borb zato ga pametno Eddie ne da v ring kar takoj z najboljšimi plus tega naslednji dvoboj z Klitschkom je podpisan za april drugo leto. David Allen je boksal z Whytom tko da čisti neznanec tudi ni. Kar se pa Alija tiče vas pa malo preveč daje nostalgija. Ali je igubil borbo proti Leonu Spinksu in to je bila Spinksova šele 8. profesionalana borba. Pa tudi Ken Norton ni ravno legendarno ime čeprav je bil dober boksar, tudi on je namreč Alija premagal.
Barbarezo
07. 12. 2016 19.25
+0
eden in edini ki je kaj vreden na tem eventu je Anthony Jousha...
canelo
07. 12. 2016 22.35
Luis Ortiz, Scott Quigg, Dillian Whayte so zelo solidni milo rečeno.