VIDEO: Dunking Devils 'zavzeli' Otok in navdušili zvezdnike Arsenala

Slovenski virtuozi s košarkarsko žogo Dunking Devils so združili moči z zvezdniki angleškega nogometnega kluba Arsenal. Člani slovenske akrobatske skupine so se na treningu pridružili zvezdnikom londonskega kluba in s skupnimi močmi so posneli atraktiven video.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Dunking Devils, slovenska akrobatska skupina, ki nastopa po vsem svetu, je letošnje leto začela v velikem slogu. Svoje znanje in sposobnosti so pokazali tudi v Angliji, saj so v sodelovanju z Arsenalom, enim najuspešnejših angleških nogometnih klubov, posneli promocijski video za eno izmed tekem NBA, ki bo potekala v Londonu. V videu so moči združili z zvezdniki londonskega zasedbe Aaronom Ramseyjem, Perom Mertesackerjem in Alexom Iwobijem. V videu so s pomočjo petih akrobatskih trikov uspeli na atraktiven način povezati košarko in nogomet.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 3
Krematorij666 11.01.2017 17:28:05
Napišeš da trampolin zabijanje ni neka umetnost pa te brišejo...24ur, naslednjič napišite oglasno sporočilo in zaklenite komentarje...vajenci
spanky_489 11.01.2017 20:26:21
ma ja mi smo to delal v srednji soli pr sportni pa nas noben slovenija ima talent ni iskal
deltex 11.01.2017 20:34:23
Zanimivo, zakaj potem ne potuješ po vsem svetu in s svojimi akrobacijami služiš lepe denarce, da o spoznavanju pomembnih ljudi niti ne govorim. Prekleta favšija!
Več komentarjev