Drugi športi

VIDEO: Janica spodbuja Ivico

Kranjska gora, 08. 03. 2008 15.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Matic Flajšman
Komentarji
1

Ljubitelji alpskega smučanja, med njimi tudi Janica Kostelić, so uživali v predstavah najboljših veleslalomistov na zemeljski obli.

Janica Kostelić se je nekaj časa dobro skrivala očem fotoreporterskih bliskavic.
Janica Kostelić se je nekaj časa dobro skrivala očem fotoreporterskih bliskavic. FOTO: Matic Flajšman

Nekdaj vrhunska smučarka, danes pa alpska upokojenka Janica Kostelić še vedno zavzeto spremlja dogajanje na belih strminah in navija za brata Ivico. Nekateri predstavniki hrvaških medijev so bili nad njenim prihodom kar malce presenečeni, saj so menili, da je v Kranjski Gori zagotovo ne bo.

Prav o Janici pa je tekla beseda tudi v eni izmed kranjskogorskih igralnic, kjer je bilo v noči iz sobote na nedeljo kar nekaj znanih smučarskih obrazov. Nekateri so prišli zgolj na koncert hrvaškega pevca Tonija Cetinskega, medtem ko so drugi preizkusili svojo srečo na igralnih avtomatih. Dva hrvaška kolega sta med igranjem rulete kar glasno govorila o tem, da popularne Janice ne bo na Gorenjsko, kljub vsemu pa je Janica prišla in s svojim športnim stilom vnovič presenetila vse obiskovalce prireditve.

Ivica Kostelić je imel izdatno podporo svoje sestre.
Ivica Kostelić je imel izdatno podporo svoje sestre. FOTO: Matic Flajšman

Skrbno izbrana športna konfekcija jo je nekoliko skrila pred očmi javnosti, še danes pa se mnogi sprašujejo, kako je tej Zagrebčanki uspelo športno postavo in utrujeno kožo spremeniti in urediti v popolnoma dekliško podobo.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

paparoach@volja.net
09. 03. 2008 10.18
Ok, tole pa ni photoshop ... Ženska je dejansko shujšana kle ...