VIDEO: Zavec: Moja edina taktika je zmaga

Ljubitelji boksa že nestrpno odštevajo ure do obračuna slovenskega šampiona Dejana Zavca z Američanom Keithom Thurmanom. Borbo, ki bo odločila, kdo bo novi izzivalec svetovnega prvaka po verziji WBO, si boste lahko EKSKLUZIVNO ogledali na Kanalu A in VOYO!

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Potem ko sta Dejan Zavec (66,5 kg) in Keith Thurman (66,12 kg) uspešno prestala uradno tehtanje, je pred obema modernima gladiatorjema le še mentalna priprava na sklepno in najpomembnejše dejanje, samo borbo. Ptujčan je pred največjo borbo svoje kariere dobro pripravljen in verjame v zmago, za katero je, kot je zaupal naši ameriški dopisnici Tadeji Lampret, pripravljen narediti vse. Mr. Sympathikusa čaka vse prej kot lahka naloga. Nasproti mu bo stal doslej nepremagani 24-letni Thurman (19 zmag, ena razveljavljena borba), ki je kar 18 nasprotnikov premagal z nokavtom. Ob tem bo imel Američan zagotovo tudi bučno podporo v Barclays Centru, ki lahko sprejme kar 19 tisoč gledalcev.

Dejan Zavec - 2

Keith Thurman in Dejan Zavec na uradnem tehtanju. (Foto: dejanzavec.com)

Čeprav Thurman boksa na domačem terenu, pa tudi Zavec ne bo osamljen, saj je v New York prispelo in še prihaja več deset slovenskih navijačev, večinoma iz Štajerske oziroma Ptuja, ki se bodo danes zvečer zbrali na sprejemu v dvorani slovenske cerkve Sv. Cirila na Manhattanu. Zavec si jih želi pozdraviti in morda spotoma dobiti še blagoslov frančiškanskega patra Martina Krizologa, vendar pa bo vse odvisno od trenerjeve ocene, če ga to ne bi po nepotrebnem utrudilo pred najpomembnejšo nočjo njegove nadaljnje kariere.

Boksarsko poslastico si boste lahko ob 3.30 ponoči EKSKLUZIVNO ogledali na Kanalu A in VOYO.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 35
martincheq 09.03.2013 23:21:26
En je napisal da je stavil na Zavca na bet365... zdej gledam in piše da Keith Thurman igra proti Janu Zavecku. Morš bit na nečim močnem, da ti to rata.
Gapoo 10.03.2013 00:18:39
to je prou bruka res...
Več komentarjev