Drugi športi

VIDEO: Zvezdniki vselej zamujajo, PSG ni izjema

Pariz, 10. 02. 2018 16.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Rokometaši Paris Saint Germaina so pristali v Mariboru, od koder jih je pot vodila v Laško, v večernih urah pa bodo opravili edini trening v Zlatorogu, kjer jih jutri v razprodani dvorani čaka dvoboj s slovenskimi prvaki, Celjem Pivovarno Laško.

Medtem ko v Celju ni domačina, ki se v soboto dopoldne ne bi pogovarjal o razprodani dvorani Zlatorog, kar se je zgodilo prvič po sezoni 2006/07, so v Sloveniji pristali rokometaši Paris Saint Germaina. "Moram priznati, da nad odzivom nisem presenečen, saj so se zaposleni v pisarni projekta lotili že meseca decembra, ko so pripravili akcijo Rumeni zid. Po mojih podatkih se je omenjene akcije udeležilo več kot 700 ljudi. Vesel sem, da so ljudje pripravljeni podpreti mlado in perspektivno ekipo ter iskreno in požrtvovalno delo vseh v klubu. Takšne evforije v Celju ni bilo že dolgo," je za 24ur.com povedal predsednik celjskega kluba Jernej Smisl.

Nikola Karabatić je prvi zvezdnik Paris Saint Germaina.
Nikola Karabatić je prvi zvezdnik Paris Saint Germaina. FOTO: AP

V Zlatorogu bo gostoval najbogatejši klub na svetu. Dobrih 17 milijonov evrov znaša njihov proračun. Zasedba je s skoraj enourno zamudo pristala na letališču v Mariboru, od koder so se odpravili proti Laškemu in nato jih čaka še edini trening pred dvobojem Lige prvakov s Celjem Pivovarno Laško. Zvezdnike, z Nikolo Karabatićem na čelu, s klopi vodi stari znanec slovenske rokometne scene Zvonimir Serdarušić – Noka, ki je v Slovenijo pripotoval po novo evropsko zmago.

Parižani so pripotovali z zasebnim letalom, v hotelu imajo zanje vse pripravljeno že od petka. Klub je imel ogromno zahtev, a v hotelu so jim brez večjih težav ugodili. Na meniju imajo veliko rib (pretežno losos), zelenjave in prikuh, med jedmi pa ni krompirja.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

odbojka77
10. 02. 2018 16.42
+1
Mogoče pa odščipnemo kako točko ali pa dve...ajmo pjebi, gremo Cele