Drugi športi

VOYO: Ogier želi ubraniti naslov na Dirki prvakov

Bangkok, 14. 12. 2012 09.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Letošnjo francosko ekipo na prestižni Dirki prvakov sestavljata Sebastien Ogier in Romain Grosjean. Oba imata visoke cilje glede uvrstitve na moštveni dirki, Ogier pa želi ubraniti tudi lanski presenetljivi naslov v posamični konkurenci. Dvoboje si boste lahko V ŽIVO ogledali tudi na VOYO.

V Bangkoku bo v soboto in nedeljo potekala že 25. Dirka prvakov, na enem mestu bodo zbrani najboljši dirkači različnih "bencinskih" športov. Francosko ekipo letos sestavljata reli voznik Sebastien Ogier in voznik formule 1 Romain Grosjean in oba sta navdušena nad priložnostjo tekmovati z velikimi imeni iz sveta oktanskih športov. Ogier celo brani naslov najboljšega posameznika iz lanske Dirke prvakov. "Velika čast je tekmovati na Dirki prvakov. Spremljam jo že dolgo vrsto let in bilo je fantastično, da sem zmagal že lani ob prvem poizkusu. Veliko je bilo novih stvari, ki sem se jih moral naučiti, vendar sem se tudi zelo zabaval. Letos bo fino spet združiti moči z Romainom in storila bova vse, da Franciji zagotoviva dobro uvrstitev, upam kar na zmago. Sicer pa je vse skupaj dobra zabava za vse in odličen način, da končamo leto."

Spektakularen dirkaški šov V ŽIVO spremljajte tudi na VOYO. V soboto bodo dirkači zastopali svoje države, v nedeljo pa se bodo pomerili še v posamezni konkurenci.

Na Dirki prvakov bodo nastopili številni vrhunski mojstri volana.
Na Dirki prvakov bodo nastopili številni vrhunski mojstri volana. FOTO: ROC

Tekma za pokal narodov:
Skupina A
Francija (Sebastien Ogier in Romain Grosjean)
Velika Britanija (David Coulthard in Andy Priaulx)
ZDA (Ryan Hunter-Reay in Benito Guerra)
All-Stars (Tom Kristensen in Jorge Lorenzo)

Skupina B
Nemčija (Michael Schumacher in Sebastian Vettel)
Tajska (finalista tajske dirke prvakov)
Avstralija (Mick Doohan in Jamie Whincup)
Azija (finalista azijske dirke)

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

sl0killer123
14. 12. 2012 10.30
+1
Sploh nebo zanimivo, ker ni Loeba :D