VIDEO: Zavec in Thurman dobila bitko s tehtnico

Dejan Zavec in Keith Thurman sta uspešno prestala zadnje dejanje pred sobotnim boksarskim obračunom v velterski kategoriji. Oba borca sta uspešno prestala tehtanje. Obračun Zavca in Thurmana si boste lahko EKSKLUZIVNO ogledali na Kanalu A in VOYO!

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Dejan Zavec - 1

Dejan Zavec je pripravljen na najpomembnejši obračun kariere. (Foto: dejanzavec.com)

Sobotni boksarski dvoboj med 36-letnim Ptujčanom Dejanom Zavcem in 24-letnim Američanom Keithom Thurmanom v centru Barclays v Brooklynu se lahko začne. Oba boksarja sta uspešno prestala preizkus tehtnice za veltersko kategorijo, ki je omejena pri 147 funtih oziroma 66,68 kilograma. Zavcu je tehtnica pokazala 146,6 funta (66,5 kg), Thurman pa je bil nekoliko lažji pri 145,8 funta (66,13 kg). Boksarja se lahko zdaj malce okrepčata pred sobotnim dvobojem, ki si ga bodo lahko slovenski gledalci zaradi časovne razlike ogledali v neposrednem prenosu v nedeljo zjutraj. Po tehtanju se je z Zavcem pogovarjala naša dopisnica v ZDA Tadeja Lampret. Več v videoprispevku.

Dejan Zavec - 2

Keith Thurman in Dejan Zavec (Foto: dejanzavec.com)


Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 52
 
boss3453 10.03.2013 10:43:30
zanimivo
Več komentarjev