Šport

Petek jo ima, Ulaga še ne

Ljubljana, 11. 10. 2007 11.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Franci Petek je pred dnevi podpisal pogodbo o sodelovanju s Smučarsko zvezo Slovenije, medtem ko Primož Ulaga še vedno čaka na ta trenutek.

Športni direktor skakalcev Franci Petek si je pred dnevi uredil delovni status na SZS.
Športni direktor skakalcev Franci Petek si je pred dnevi uredil delovni status na SZS. FOTO: POP TV

Smučarji skakalci bodo v mesecu novembru, v kolikor bo sneg na severu Evrope, prvič stopili na sneg, še prej pa bi morali šefi Smučarske zveze Slovenije urediti tudi ustrezne pogodbe za vodstvo same reprezentance.

Mislim, da smo zelo blizu končnemu dogovoru. Kolikor vem je pogodba na mizi, jaz sem oddal svoje pripombe, sedaj pa moramo počakati le še na končno odobritev predsednika zveze. poslovni direktor nordijske reprezentance Primož Ulaga

Menda so uspeli skleniti in podpisati pogodbo o sodelovanju le s športnim direktorjem skakalcev Francijem Petkom – Frenkom, medtem ko poslovni dirketor Primož Ulaga, še vedno čaka na dokončno odločitev Stanislava Valanta, sicer enega najbogatejših Slovencev in šefa Nacionalne finančne družbe. Saga se je začela že v poletnih mesecih, do danes pa se kar zadeva Ulago ni premaknilo skorajda nič.

Predsednik Smučarske zveze Slovenije Stanislav Valant naj bi v kratkem uredil pogodbo poslovnem direktorju nordijcev.
Predsednik Smučarske zveze Slovenije Stanislav Valant naj bi v kratkem uredil pogodbo poslovnem direktorju nordijcev. FOTO: POP TV

Po naših informacijah bo krovna smučarska organizacija v celoti plačevala Petka, tako da so misel o delnem plačevanju Inštituta za geografijo opustili, ni pa znano kako bo z Ulago. Kar malce čudno je namreč, da je nekdanji skakalni as iz Ljubljane še brez pogodbe, kljub temu pa mu je že uspelo v veliki večini nabrati sredstva za letošnji proračun, ki bo za kompletno nordijsko vrsto, dobrih dva milijona evrov.

Primož Ulaga meni, da bo v kratkem podpisal pogodbo.
Primož Ulaga meni, da bo v kratkem podpisal pogodbo. FOTO: POP TV

Kdaj bosta predsednik SZS Valant in njemu podrejeni golfistični zaljubljenec Ulaga podpisala sporazum, ostaja neznanka, čeprav so zadeve skorajda dočakale finalizacijo.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Tonček Balonček
11. 10. 2007 13.30
A Ulaga zdaj dela na črno?