Šport

Petek postal direktor

Ljubljana, 23. 04. 2007 20.13 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Zbor za skoke in nordijsko kombinacijo je Francija Petka potrdil na mesto športnega direktorja reprezentance.

Franci Petek
Franci Petek FOTO: POP TV

Zbor za skoke in nordijsko kombinacijo pri Smučarski zvezi Slovenije je danes potrdil imenovanje Francija Petka na mesto športnega direktorja reprezentance.

Nekdanji skakalni as je bil edini kandidat na razpisu, potrdila pa ga je velika večina predstavnikov slovenskih skakalnih klubov. Petkova prva naloga bo izbor trenerske ekipe, ki bo v prihodnji sezoni skušala rezultatsko dvigniti, v zadnjem času, ne preveč uspešne slovenske skakalce.

Petek je dejal, da Ari-Pekka Nikkola ostaja glavni trener slovenske reprezentance v smučarskih skokih. Poudaril je še, da je njegova glavna naloga povrniti zaupanje ljudi v zvezi.

SORODNI ČLANKI

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Vegos
24. 04. 2007 18.27
EJGA, Frenk, zdaj pa uredi zadeve, verjamem da zmoreš!
ivo.kacbek@siol.net
24. 04. 2007 18.24
KONČNO NEKAJ PAMETNEGA !! FRENK DRŽI SE !! šTAJERSKA JE S TEBOJ !
huascaran04@yahoo.com
23. 04. 2007 23.23
Frenk, verjamem da ti ne bo lahko - se posebej zato ti želim obilo uspeha, ker tupoglavcev okoli tebe je res za cel vagon! Želim ti veliko uspehov in predvsem odločnosti pri tvojem delu - z veseljem bom spremljal (kot verjamem še mnogo drugih ljubiteljev skokov) nas skakalni sport tudi v bodoce, saj mi je v zadoscenje že to, da je po Matjažu Zupanu spet prišel v vodilne vrste naših smučarskih skokov ŠPORTNIK! Teh in takih v vodilnih vrstah našega športa skoraj ni! Preveč je Primožev Ulag in podobnega balasta! Bodi trden na svojih (verjamem in zaupam, pravih) poteh in neomajen v svojih odločitvah!!! In samo še tihi apel: Z Ulago ne bodi milosten in popustljiv, preveč škode je že naredil - njega je treba pognati čez strokovni prag smučarskih skokov! Ni denarja, ki bi lahko poplačal škodo, ki jo je naredil našemu skakalnemu športu s svojimi blefiranji in odločitvami. In nekateri to še podpirajo???!!! SREČNO FRENK!!!