Moskisvet.com
Zlatan, Malea

Športi z žogo

Ne v Manchester, ‘Ibra’ bo šel v Real

U.K.
22. 10. 2018 13.43
0

Pred kratkim smo poročali, da obstaja možnost, da se bo Zlatan Ibrahimović preselil iz ZDA v Manchester. A sedaj španski mediji trdijo drugače. 

Po navedbah španskih časnikov naj bi Ibrahimović v naslednjih nekaj dneh podpisal pogodbo z Realom. Real ima kar nekaj težav v domačem prvenstvu in bi mu še kako prišel prav prišel strelec tipa Ibrahimović. Ta je navkljub 37-letom še vedno v izjemni strelski formi. Na zadnji tekmi je pri Galaxy zabil gol in dodal še eno asistenco ob zadetku. L.A. Galaxy so premagali Minessota United s 3 proti 1. 

Se Ibrahimović vrača v Manchester?
Preberi še
Se Ibrahimović vrača v Manchester?
OČino za Šveda ponudbe dežujejo z vseh koncev.
OČino za Šveda ponudbe dežujejo z vseh koncev. FOTO: Profimedia

Pogodba
Edina težava je, da Ibrahimovića veže pogodba z Galaxy, ki bo trajal še do leta 2019, po poročanju medijev pa naj bi Ibrahimović podpisal pogodbo že v naslednjih dneh. In ne smemo pozabiti, pred kratkim so nekaj podobnega trdili Angleži, ki so trdili, da bo Ibrahimović odšel v Manchester. Pri Realu naj bi tudi zamenjali trenerja. Julena Lopeteguia naj bi zamenjal ali Santiago Solari ali Antonio Conte. V igri naj bi bil tudi Roberto Martinez. Vsekakor bomo še morali počakati kaj se bo godilo, a vse bolj kaže, da se bo Zlatan Ibrahimović kmalu vrnil v Evropo.  

Ibrahimovića naj bi snubil tudi Mourinho.
Ibrahimovića naj bi snubil tudi Mourinho. FOTO: AP

  

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394