Šport

Ulaga bo športni direktor

Ljubljana, 08. 01. 2007 16.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
A.H./T.S.
Komentarji
1

Direktor nordijskih disciplin bo deloval tudi kot športni direktor in tako skušal izboljšati rezultate naših skakalcev.

Ulaga je doslej, kot sam pravi, opravljal predvsem poslovno funkcijo, sedaj pa se bo aktivneje vključil v reševanje krize naših skakalcev
Ulaga je doslej, kot sam pravi, opravljal predvsem poslovno funkcijo, sedaj pa se bo aktivneje vključil v reševanje krize naših skakalcev FOTO: POP TV

Direktor nordijskih disciplin Primož Ulaga se je na kriznem sestanku pogovoril s trenerji skakalnih klubov, trenerjem reprezentance in dosedanjim športnim direktorjem Vasjo Bajcem ter skakalci. Glavna tema sestanka za zaprtimi vrati so bili slabi rezultati naših orlov na novoletni turneji ter težave samih klubov.


Ulaga je po sestanku za POP TV povedal, da bo odslej bolj aktivno sodeloval pri pripravah in izboljšavah, saj bo prevzel tudi vlogo športnega direktorja, kar je doslej opravljal Bajc.


Kot je opozoril Ulaga, mu ni vseeno, kaj se dogaja s skakalci in ker so rezultati slabi, se čuti odgovornega, saj je sam na določena mesta postavil ljudi, ki naj bi poskrbeli za uspeh slovenskih skakalcev.


Bajc je odločitev, da bo njegovo vlogo športnega direktorja po novem opravljal Ulaga, sprejel s težkim srcem, je dejal nekdanji skakalec, ki je prepričan, da so vsi vpleteni v zgodbo slovenskih skakalcev dovolj zreli, da bodo sprejeli njegove predloge za izboljšavo rezultatov.


Na vprašanje, ali Bajc ostaja na svojem mestu trenerja reprezentance, je Ulaga odgovoril, da ne vidi problema, če Bajc ostane na funkciji. "Jaz vse potrebujem," je dejal in dodal, da pa je vsekakor treba nekaj spremeniti. Ob tem je pripomnil, da če se kdo ne vidi kot del te skupine, lahko tudi prekine pogodbo o sodelovanju.

Bajc po sestanku ni bil dosegljiv za medije.

SORODNI ČLANKI

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

busidebelusi@hotmail.com
09. 01. 2007 15.09
Pozdravljeni. Jaz popolnoma podpiram naše skakalce. Prepričana sem v to da največja napaka ni v njih ampak v njihovem vodenju. Tudi proti g. Bajcu nimam nič in ga prav tako cenim, a me pa res zanima kako je lahko še vedno na vrhu g. Ulaga. Zakaj pa njegovega stolčka se ne spodnese? Morda pa bi se z njegovim odhodom naselil mir v našo reprezentaco in bi bilo potem drugače. Zanimivo se mi zdi kako so skakalci s katerimi delajo Slovenci uspešni, našim skakalcem pa se vednomer nekaj zalomi. Zakaj od slovenske reprezentance bežijo dobri delavci. Če bo šlo tako naprej, bojo začeli bežati še skakalci. Se bojo odgovorni za to takrat vprašali ali je potrebno menjati trenerja ali pa koga drugega? Lep pozdrav pa brez zamere prosim.