WFC

VIDEO: Fabjan: V ringu pozabim na bolečino

Portorož, 01. 07. 2010 15.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovenski WFC šampion Miran Fabjan se bo v portoroškem Avditoriju pomeril z Bošnjakom Mesudom Selimovićem. Borec iz Branika je prepričan, da ga poškodba roke ne bo ovirala.

Miran Fabjan si je zgolj nekaj tednov pred turnirjem WFC 11: Bash at the Beach na svojem domu grdo poškodoval udarno desno roko, zaradi česar je bil njegov nastop v Portorožu resno ogrožen. 'Slovenski Rocky' se je odločil stisniti zobe in stopiti v ring, čeprav poškodba še ni sanirana. To pa ni bila edina težava Primorca med pripravami, saj do zadnjega trenutka ni vedel, s kom se bo pomeril. Po vrsti so namreč nastope zaradi težav s poškodbami odpovedali Japonec Jasubej Enomoto, Italijan Federico Spitaletto in Bošnjak Arif Mulalić. Po obilici vloženega truda so organizatorji Fabjanu le uspeli najti nasprotnika, ki bo tokrat Mesud Selimović. Kljub vsem zapletom slovenski K-1 šampion napoveduje novo spektakularno predstavo, ki jo bo poskušal še enkrat več začiniti z nokavtom. Izjave Mirana Fabjana pred turnirjem WFC 11 si lahko ogledate v videoposnetkih!

Neposredni prenos borilnega spektakla WFC 11: Bash at the Beach boste lahko spremljali tudi na spletni strani wfc.24ur.com!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.