VIDEO: Bilo bi tragično: Prevc bi zaradi nepremišljenosti skoraj ostal brez medalje!?!

Veliki junak iz slovenskega skakalnega tabora, nosilec dveh kolajn s SP v Predazzu, Peter Prevc ga je po koncu tekme tudi malce polomil, saj si je še pred kontrolo opreme prehitro slekel tekmovalni dres, zaradi česar mu je grozila, verjeli ali ne, diskvalifikacija.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

V Predazzu je pozneje vsem iz slovenskega tabora, ki so bili zaradi kočljive situacije tudi malce bledi, vendarle odleglo, saj se je tekmovalna komisija odločila, da lahko Peter Prevc le obdrži srebrno kolajno. Slovenskemu asu so tokrat pogledala skozi prste, tako da jo je odnesel le z zelo resnim opozorilom.

Peter Prevc

Peter Prevc in Kamil Stoch (Foto: Reuters)

"Vse skupaj mi je malo zbilo občutke, ampak sam o tem nisem vedel ničesar in če bi res prišlo do diskvalifikacije, ne vem, če bi si upal prikazati iz kontrolne sobe. Moja napaka je bila, da sem slekel dres, še preden sem šel na kontrolo. To novo pravilo so sprejeli na včerajšnji seji, tako da sem bil res kar malo šokiran, ko sem zvedel za to pravilo. Danes sem v tej sobici kar malo 'zašvical'," je po ugodnem razpletu dejal sicer vedno "hladni kot špricer" skakalec in dodal: "Zdajle so mi spet z ramen padli kamni, ampak to se mi zadnje čase ves čas dogaja, tako da stojim vedno na večjem kupu."
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 100
 
abndbn 01.03.2013 11:11:47
!?!?!?!?!?!?!?!??????!!!!!!!!?!?!?!?!?!? ŠOKANTNOOOOOO ?!?!?!!?!?!?!?!??!?!?!??!?!?!?!?!?
Več komentarjev