FOTO: Massi: Imena novega trenerja še ne bom izdal

Prva dama svetovnega alpskega smučanja Tina Maze se je vrnila s počitnic na Maldivih, kjer si je nabrala moči za novo sezono. Počitek ji je dobro del in kot pravi sama, je zdaj spet pripravljena za hude in naporne treninge, s katerimi bo pripravila temelj za sezono, v kateri bosta njena cilja ubranitev velikega kristalnega globusa ter olimpijske igre v Sočiju.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Fotogalerija (10)

  • Tina Maze - 1
  • Tina Maze - 2
  • Andrea Massi
  • Andrea Massi
  • Tina Maze - 5
  • Tina Maze, Ilka Štuhec in Rok Perko
  • Tina Maze - 7
  • Tina Maze - 8
  • Tina Maze - 9
  • Tina Maze - 10

Pred sezono, v kateri bo glavno tekmovanje na olimpijskih igrah v ruskem Sočiju, je njeno ekipo zapustil dosedanji trener Livio Magoni. Andrea Massi se je že sestal z morebitnim njegovim naslednikom, o imenu pa ne on ne Tina Maze še nista želela govoriti. "Ni mi vseeno, s tem se kar malo obremenjujem. Želim najti pravo rešitev, da bom ostala v svetovnem vrhu. Jasno je, da tako stanje ni najboljše, toda odločitev Livia Magonija spoštujem. Zaradi družine in otroka se je odločil, da zapusti našo ekipo, v kateri je zaradi nastopov in vadbe v vseh štirih disciplinah delo naporno in zelo stresno. Upam, da bomo kmalu začeli delati z novim trenerjem in da se bomo ujeli na isti valovni dolžini," je dejala Mazejeva o zamenjavi v njeni ekipi.

Massi je dejal, da kljub spremembam v ekipi dela, ki je Tino Maze pripeljalo do velikega kristalnega globusa in kopice rekordov, ne bo spreminjal. "Delo pred sezono bo potekalo tako kot doslej, ker je preizkušeno in prinaša rezultate. Bo sicer ena sprememba. Maja bomo šli na testiranja, ker nam tega ni uspelo narediti na finalu svetovnega pokala v Lenzerheideju. Magonija bo treba nadomestiti. Z enim izmed strokovnjakov sem se dobil pred odhodom na dopust. Imena sicer še ne bom povedal, ker bom počakal, da konča sedanje delo in sklene pogodbo. Malo sem tudi razočaran, da je Magoni odšel, ker je najprej navedel en razlog, potem pa drugega. Najprej je zapustil našo ekipo, kot je dejal, zaradi družine, potem pa je odšel za trenerja v italijansko reprezentanco. Lahko bi takoj povedal, da želi trenirati ekipo svoje domovine. Poudariti pa moram, da je bil sicer zelo korekten in je pravi profesionalec," je pojasnil Massi.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 36
 
soosh 26.04.2013 09:19:09
Tine osebno ne poznam in lahko, da se motim...ampak je tako antipaticna s tem svojim Italijanom, da si res ne morem pomagati, da to ne napisem....kar nima nic v zvezi z njeno formo in zmagovanjem, svaka cast ji, kar se tice sporta. Ampak deluje pa tako antipaticno. Vseeno pa navijam zanjo in ji zelim vse dobro in cim vec zmag...in mirnih zivcev, tako njenih kot njenega dragega.
lambily 26.04.2013 14:11:33
Lepo od tebe, da ji privoščiš uspeh, čeprav praviš da ti ni všeč. Glede tega, da ni vsem simpatična je moje mnenje tako, da nihče ni vsem po godu. Nekoč sem poslušala predavanje priznanega psihologa in je dejal naj se ne bojimo biti posebni, drugačni od drugih... Tina to na nek način je, sicer ne bi tako zagnano delala in se mučila vsa ta leta. Uspeh praviloma pri takem trudu ne more izostati in Tina ima še za kar nekaj sezon rezerve. Kar mene zelo veseli, ker meni je Tina pa strašansko všeč. Komaj čakam naslednjo sezono!
Več komentarjev