Lindsey Vonn presenetili na gala večerji in jo odpeljali na dopinški test!

Ameriška smučarska zvezdnica Lindsey Vonn je v zaključni fazi rehabilitacije po hudi poškodbi kolena, zaradi katere je ostala brez polovice sezone svetovnega pokala. Izvrstno alpinko so pred dnevi presenetili na gala večerji, ko je morala nemudoma opraviti dopinški test.

Ameriška smučarka Lindsey Vonn je sodelovala na podelitvi nagrad CFDA Fashion Awards, kjer je bila vseskozi tarča radovednih novinarjev. Seveda je bila najbolj izpostavljena njena zveza z golfskim šampionom Tigerjem Woodsom. "Zelo sva si podobna. Sva vrhunska športnika in spoštujeva obveznosti, ki jih imava vsak v svoji panogi. Srečna sva. Na roko mi gre tudi to, da sem trenutno še v fazi rehabilitacije in je vse, kar potrebujem, telovadnica, tako da lahko vadim kjer koli. Zato sva lahko s Tigerjem veliko skupaj, kar je fantastično," je hitela razlagati zbranim novinarjem na gala večerji, kjer pa jo je v nadaljevanju večera čakalo tudi manj prijetno presenečenje. Američanka je na svečano večerjo prišla v glamurozni obleki Cynthije Rowley, ki so ji jo naredili po meri. V tej isti obleki je morala nekaj trenutkov pozneje na dopinški test, saj so jo na gala večerji presenetili predstavniki protidopinške komisije.

Tiger Woods in Lindsey Vonn - 1

Tiger Woods in Lindsey Vonn (Foto: Reuters)

"Lindsey se je odzvala zelo prepričljivo in dostojanstveno ter za pomoč prosila prijateljico, ki je stala pred vrati toalete, medtem ko je Lindsey opravila malo potrebo in 'poskrbela' za vzorec urina," pišejo ameriški poročevalci. "Ljudje iz mednarodnega olimpijskega odbora so se z Lindsey srečali v toaleti. Njena prijateljica in modna oblikovalka Cynthia je stala pred vrati in ustavljala ljudi, da ne bi vstopili. Vse skupaj je trajalo le kakšnih pet minut in predstavniki MOO so hitro odšli," piše NY Post.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 87
 
vaza1 06.06.2013 21:50:32
samo tile tipi z WADE pa tud ne vem kaj imajo v glavi? ker jih nihče ne povabi na gala žure, pridejo kar sami? kot da bi se kaj spremenilo, če bi prišli po vzorec naslednje jutro?
Več komentarjev