Lindsey Vonn se ta konec tedna vrača na bele strmine

Lindsey Vonn je sporočila, da se ta konec tedna vrača na tekme svetovnega pokala v alpskem smučanju. Ameriška zvezdnica, ki je zaradi zloma roka izpustila uvodni del sezone svetovnega pokala, pravi, da z nestrpnostjo in velikim veseljem pričakuje preizkušnji v Avstriji.

Lindsey Vonn je sporočila, da so bo ta konec tedna vrnila v smučarsko karavano in bo nastopila na tekmah svetovnega pokala v Altenmarktu. Ameriška zvezdnica bo tako po zlomu roke in operaciji nastopila na dveh tekmah 14. in 15. januarja, ko bosta na sporedu smuk in kombinacija. Vonnova si je 11. novembra na treningu v Coloradu zlomila desno roko in je morala na operacijo, sedaj pa je 32-letna smučarka dejala, da komaj čaka, da spet nastopi.

Vonnova je trdo trenirala in po uspešni rehabilitaciji je za Eurosport dejala: "Besede ne morejo opisati, kako nestrpna in navdušena sem, da se vračam na smučišča. Za mano so naporni trije mesece z več kot 300 urami rehabilitacije. Vendar možnost, da lahko vozim hitro in tekmujem z najboljšimi, bo poplaćano vse trdo delo. Navdušena sem, da bom prvič nastopila v Altenmarktu, na kraju, kjer sem že doživela velike uspehe, lani sem podrla rekord v smukaškem svetovnem pokalu pred Annemarie Moser-Pröllovo. Izpustila sem že nekaj tekme, vendar upam, da še imela možnosti v boju za svetovne naslove." 

Working on the quickness in my arm...and throwing it at my physical therapist @lindsaywinninger de02

A video posted by Lindsey Vonn (@lindseyvonn) on

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 41
mauzahecmauzares 12.01.2017 15:50:53
kje Vonnova crpa energijo za tak "elan" po tolkih tezkih poskodbah in tolk osvojenih lovirik mi pa ni jasn...nevem al naj bi bila za zgled mladim sportnikom ali primer odvisnosti do slave
Več komentarjev