Zimski športi

Na skakalce se kar lepijo

Laško, 17. 07. 2015 08.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Vodstvo nordijskih disciplin bo lahko brez dvoma zagotovilo najboljše pogoje za delo slovenskim smučarskim skakalcem. Razlog je tudi sklenitev nove velike sponzorske pogodbe, s katero bodo lahko tekmovalci mirno nadaljevali priprave.

Slovenski smučarski skakalci se pred začetkom tekmovalnega leta ne ukvarjajo s težavami, kot njihovi smučarski kolegi, saj se pokrovitelji, po izjemni lanski sezoni, kar lepijo nanje. Predsednik Zbora in odbora za smučarske skoke in nordijsko kombinacijo Ljubo Jasnič bo lahko tako orlom vnovič pomagal, da bodo imeli kar najboljše pogoje za napredek. Špela Rogelj, Maja Vtič, Peter Prevc, Robi Kranjec in Nejc Dežman so tako sinoči z vlakom pripotovali v Laško, na tradicionalno prireditev Pivo in cvetje, kjer je direktor Smučarske zveze Slovenije podpisal sponzorsko pogodbo s Pivovarno Laško.

Peter Prevc in Luka Žvižej
Peter Prevc in Luka Žvižej FOTO: SZS

"Hvala za sprejem in za to, da greste v našo nordijsko družino. Omogočili ste nam, da bomo zgodbo priprav in zgodbo tekmovanj v tej sezoni uspešno nadaljevali, predvsem s tem trdim delom fantov in deklet. Vesel sem tudi, da je na naše drese prišla slovenska firma. Mogoče bo kdo rekel, da je lastnik tujec, a to podjetje daje delo našim ljudem in skrbi za njihovo socialno varnost. Bistvo je, da se proizvod, ki je dober ustvarja tukaj. Hvala predsedniku, upravi in kolektivu, vrnili vam bomo z rezultati," je ob sklenitvi pogodbe povedal Jasnič.

Skakalci so stopili tudi na glavni oder, kjer so jih pričakali rokometaši Celja Pivovarne Laško in jih obdarili s spominskimi dresi državnih in pokalnih prvakov Slovenije. Luka Žvižej je tistega z dresom številka 1 izročil Petru Prevcu.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

vrtojb
20. 07. 2015 11.01
+7
?udežni de?ek
18. 07. 2015 19.10
+13
fantje in punce se bodo sigurno potrudle
vaza1
18. 07. 2015 14.17
-15
peterka bi bil bolj zadovoljen s Fructalom in viljamovko.
Far Cry
23. 07. 2015 18.30
+2
Primoz je super decko. Uredil je svoje zivljenje ter ostal preprost fant in spostljiv do drugih.