Priča: Vonnovo tretirali kot kriminalca!

V smučarskem svetu odmeva nenapovedani dopinški test ameriške smučarske šampionke Lindsey Vonn. Na dogodku, namenjenemu družbeni eliti z dežele onstran Atlantika, naj bi z njo ravnali kot s kriminalcem.

Ameriška smučarska šampionka Lindsey Vonn trdo trenira in je iz dneva v dan bliže vrnitvi na bele strmine, hkrati pa vedno znova najde čas za sprehode po rdeči preprogi. A glamurozna zabava v New Yorku se zanjo ni zaključila niti približno tako, kot bi si želela. Predstavniki protidopinške službe Mednarodnega olimpijskega komiteja so jo namreč zmotili pri druženju s prijateljicami in jo odpeljali na testiranje na bližnje stranišče.

Lindsey Vonn

Lindsey Vonn se sicer pospešeno pripravlja na dan, ko se bo vrnila na bele strmine. (Foto: Twitter)

Očitno pa z aktualno partnerico golfskega asa Tigerja Woodsa niso ravnali, tako kot se za športno šampionko spodobi. Tako je ameriškim predstavnikom sedme sile dogodek opisala priča: "Počutila se je zelo dobro, kot Pepelka, vse dokler niso prišli predstavniki protidopinške službe. Do nje so se obnašali kot do kakšnega kriminalca. Pred vsemi so jo napodili v zahodni del dvorane. Morala je urinirati v lonček, stražarji pa so medtem stali pred vrati. Test je pokazal, da ni uživala prepovedanih substanc!''

Zanimivo, da so bila uvodna poročila z dogodka nekoliko drugačna, da naj bi bilo vse v najlepšem redu. Priča je očitno stvari videla popolnoma drugače. Najbrž je nepričakovano dopinško testiranje sredi gala prireditve posledica domnevnega sodelovanja z zloglasnim zdravnikom Berndom Pansoldom, ki je v času hladne vojne bdel nad športnimi uspehi tekmovalk iz Vzhodne Nemčije.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 95
 
steve1 07.06.2013 11:55:23
dopinga je ogromno, samo spomnimo se na našo Jolando, ko smo vsi mislili, da je čista kot solza pa NI bila!! Tudi za Kozmusa obstaja ogromno govoric in tudi o drugih, sam dokler te ne dobijo si čist
Več komentarjev