Zimski športi

Tim-Kevin Ravnjak in druščina brez finala v Park Cityju

Park City, 26. 02. 2015 08.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na tekmi svetovnega pokala deskarjev prostega sloga v ameriškem Park Cityju slovenskih tekmovalcev ne bo v finalu prvih tekem. V kvalifikacijah snežnega parka so nastopili Urška Pribošič, Tim-Kevin Ravnjak in Aljoša Krivec ter tekmovanje končali na 12., 13. oziroma 24. mestu.

Tim-Kevin Ravnjak
Tim-Kevin Ravnjak FOTO: STA

Na progi Kings Crown je Urška Pribošič uspešno opravila prvo vožnjo in prejela oceno 61,75, druga pa se ni končala po njenih željah, tako da je bila na koncu v konkurenci 30 deskark 12. Tim-Kevin Ravnjak in Aljoša Krivec sta nastopila v prvi kvalifikacijski skupini, Ravnjak je v prvi vožnji prejel sedmo oceno, na koncu pa je bil uvrščen na 13. mesto, medtem ko je bil Krivec 24. "Urška je dobro odpeljala prvo vožnjo, v drugi pa je dodala še nov skok z obratom za 720 stopinj, a ji je nekoliko zagodel veter za uspešno izvedbo in preboj v finale. Fantje so imeli nato še več vetra. Aljoša žal ni imel dovolj hitrost na nobeni od obeh voženj, Tim-Kevin pa je prvo vožnjo pripeljal do zadnjega skoka, kjer pa je dobil odbitek zaradi dotika snega z roko," je nastope ocenil trener reprezentance prostega sloga Matevž Pristavec.

V Park Cityju bodo izpeljali še tekmi v snežnem žlebu, pri ženskah bo v kvalifikacijah nastopila tudi Cilka Sadar, pri moških pa Jan Kralj, Ravnjak, Tit Štante in Filip Kavčič.
 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

XYZ007
26. 02. 2015 14.44
-3
Ob podatku, da se je na Olimpijskih igrah drugo rundo peljal po riti, tole ni nič posebnega...