Zimski športi

Tomba še naprej med najbolj 'zaželenimi'

Kranjska Gora, 30. 01. 2010 08.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Med obiskovalci tekem svetovnega pokala v alpskem smučanju je tudi upokojeni Alberto Tomba, ki je bil med manj aktivnimi obiskovalci Kranjske Gore v noči iz petka na soboto.

Alberto Tomba je s svojim pečatom, ki ga je v svetovnem pokalu v alpskem smučanju zapustil kot italijanski reprezentant, še naprej med najbolj priljubljenimi športnimi upokojenci. Športnika iz Castel de Brittija na vsakem kranjskogorskem koraku oblegajo naključni mimoidoči, ki si želijo vsaj avtograma oz. spominske fotografije.

Alberto Tomba
Alberto Tomba FOTO: Damjan Žibert

Popularni 'La Bomba' tako nima miru, ampak se na vsakem koraku bori za kanček privatnosti, čeprav zaradi 'nadležnih' občudovalcev ni niti malo slabe volje. "Živijo, živijo fantje," je diplomatsko odslovil skupino fantov, ki so v noči iz petka na soboto želeli, da bi se vsak posamično fotografiral z njim v osrednjem mestnem pubu. Triinštiridesetletnik se jim je le nasmehnil, podal vsakemu roko, nato pa se je odpravil v drugi lokal.

Sicer pa je pravih smučarskih zvezdnikov na prizorišču moških tekem svetovnega pokala kar nekaj. Poleg že omenjenega Tombe so v Kranjski Gori še Christian Mayer, Janica Kostelić, ne manjka pa niti nekdanji slovenski as Jure Košir.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

cocowski
30. 01. 2010 15.51
ja_valda
30. 01. 2010 11.48
evropejc novice ki posebej za tvojo kapaciteto možgančkov pišejo je na temi ekluziv "pa take fore"..
Horst
30. 01. 2010 11.05
Počakajmo do ponedeljka,danes in jutri so še tekme in tudi "dogajalo se bo" še nekaj.V ponedeljek pa spet berimo o najboljših organizatorjih samo zato,ker je trenutno v slo moškem smučanju megla(če odmislimo rezultat Šporna v Kitz).Kakorkoli,pohvaliti se moramo z nečim,ker smo naj naj.Pa četudi se kaj zgodi v "osrednjem mestnem pubu" za katerega je evropejc pravilno ugotovil kam spada.
Gasol
30. 01. 2010 11.02
evropejc Osrednji mestni pub v Kranjski Gori je Vopa pub,spodaj pa je tudi diskoteka. Imaš pa še Keudr, Loom, in pa Borovc pub,pa tudi Pub Legende kot si omenil..
Konrad 001
30. 01. 2010 10.53
Če pa Jure Košir ne manjka, se grem pa še jaz malo pomudit v goro kranjsko !
DAEMONIUM
30. 01. 2010 10.46
"osrednjem mestnem pubu"?? Kje pa je to v Kranjski Gori? Mogoče pod Prisankom tista zanikarna prčvarnica v kateri dela en sam slabo plačan kelner in se mu že iz obraza vidi, da ima vsega poln kufer. Ali pa misli na bivši Papa Joe sedanji "lom" (no že ime je balkansko, lom kot lomiti), kateri je v lasti ljubljanskih črnogorcev v njemu pa se zbira raja, kateri sežejo korenine v bivše bratske republike bivše Yuge?
on30
30. 01. 2010 10.01
+1
tomba je moj idoll se zdaj se vidi kaki aj je bil oz se jee.......nbr 1