Zimski športi

VIDEO: Massi: Moja reakcija je bila posledica nenehnih provokacij

Schladming, 16. 02. 2013 17.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min
Avtor
M.F./T.V./D.S.
Komentarji
826

Šef ekipe Team to aMaze je prvič po četrtkovem incidentu, ko sta se po moško 'sporekla' s trenerjem tehničnih disciplin in sokrajanom Tine Maze Mitjo Kuncem, spregovoril o neprijetnem dogodku. Priznava, da je naredil napako, a še zdaleč ne sprejema opravičila.

Svetovno prvenstvo v alpskem smučanju ni imelo le zlato – srebrnih začimb, s katerimi je dogodek v Schladmingu začinila Črnjanka Tina Maze, ki je s svojo ekipo Team to aMaze spisala novo poglavje v mladi zgodovini slovenskega alpskega smučanja. Tri medalje so po zelo naporni dobri polovici sezone več, kot so mnogi poznavalci razmer v svetovnem pokalu verjeli, a zgodba slovenske smučarske pravljice ima tudi temnejšo, manj prijetno plat. Ta je povezana z afero radijska frekvenca, ko Andrea Massi pred prvim veleslalomom nikakor ni uspel posredovati podatkov svoji varovanki. Na kanalu 1, rezerviranem za Team to aMaze, je bil Mitja Kunc, trener tehničnih disciplin v moškem delu reprezentance. Potem ko je Kunc svoj del zgodbe že pojasnil, je danes situacijo opisal še Massi. "Zame je to zaprto poglavje, ampak so se te stvari dogajale lani pred Kranjsko Goro, letos tukaj in mislim, da je najbolj korektno povedal predsednik Smučarske zveze Slovenije Primož Ulaga, ko je dejal, da v alpskem delu stvari ne funkcionirajo. Glavni šef je to priznal, jaz pa priznam, da sem naredil napako, ko sem podlegel eni provokaciji. Vi ne poznate ozadja, jih je več, niso samo te provokacije. Niso samo Tinini živci, ampak tudi moji kdaj pa kdaj popustijo, ker na terenu damo vse od sebe. Reakcija je bila manjša od provokacije," je dejal Italijan na čelu slovenske ekipe.

Za Andreo Massija je incident, ki je bil posledica težav s frekvenco na radijski postaji, preteklost.
Za Andreo Massija je incident, ki je bil posledica težav s frekvenco na radijski postaji, preteklost. FOTO: Damjan Žibert
"To, kar se je zgodilo z radio postajo na svetovnem prvenstvu z najboljšo tekmovalko na svetu, se lahko zgodi samo v naši reprezentanci. To je bojkotaža. Ne sprejmem nobenih izgovorov," je nadaljeval Massi, ki je imel težave s frekvenco tudi na današnji slalomski preizkušnji, čeprav tega ne obeša na velik zvon. Neprijetni dogodek se je zgodil pred očmi številnih predstavnikov pokroviteljev Smučarske zveze Slovenije, zato ima ta dogodek še toliko bolj negativen prizvok: "Imel sem razgovor s predstavniki najpomembnejših pokroviteljev SZS, spoštujejo moje delo, vedo, da nisem v konfliktu, žal pa je ignorance ogromno, jaz pa sem se z ignoranti obnašal ignorantsko in tega ne smeš nikoli početi. Moral bi storiti drugače, ampak ponovim – tudi moj živčni sistem ni neomejen."

Predlagal drugi hotel
"Mi sodelovanja s Smučarsko zvezo Slovenije nimamo. Edini, s katerim sodelujemo, je Polde Flisar, ki se mu zahvaljujem za pomoč, ker je predan delu in pomaga Tini s srcem in ne denarnico. To je edini stik, ki ga imamo, vse drugo pa poteka preko Barbare Kürner Čad, in to teče nemoteno. Žal se je prvič, ko so se v hotelu pojavili drugi ljudje, zgodilo, kar se je zgodilo. Predlagal sem že, da bi morali biti v drugem hotelu. Ne morem več tvegati, da se kaj takšnega zgodi. Če se je že zgodilo, se bo še," pravi Italijan.

Podpira Ulago
"Absolutno podpiram Ulago, ker nisem kot nekateri, ki rušijo SZS in smučanje. Jaz nisem konfliktni tip, ampak prinašam medalje. Ulaga ve, da smo maksimalni, on lahko mirno spi, ker ve, da dajemo vse od sebe, mora pa malo razmišljati, koga je vključil v delo. Tu so neki prijatelji nekoga – prišli so brez pravih argumentov – brez znanja in predvsem brez kulture. Jaz ponovim – moja reakcija ni bila kulturna," dva dni po incidentu razmišlja šef ekipe najboljše slovenske alpinke, ki z obveznostmi na svetovnem prvenstvu še ni končala. Potem ko ji je v četrtek poleg veleslalomskega uspel še glasbeni nastop, bo vajo na osrednjem trgu v Schladmingu ponovila še v soboto in tako povlekla črto pod dogajanjem v kraju na avstrijskem Štajerskem.

Slovenski smučarski navdušenci še zdaleč niso pričakovali, da se bo na SP zgodilo kaj takšnega.
Slovenski smučarski navdušenci še zdaleč niso pričakovali, da se bo na SP zgodilo kaj takšnega. FOTO: Damjan Žibert

Negativni duh in obrekovanje
Šef izjemno uspešne slovenske ekipe je v petih letih poskrbel za popolni preporod svoje varovanke, od trenutka, ko je bila bliže koncu športne poti kot pa popolnemu vzponu, je poskrbel za njen razcvet. A pri tem je tudi sam naletel na nekaj težav. Nekatere so bile povezane z denarjem in sklenitvijo dogovora o sodelovanju s SZS, spet druge s poleni, ki jih je dobival pod noge, predvsem pa ga moti obrekovanje. "Eden obrekuje drugega in to epidemijo, ki se je razširila na SZS, mora zdaj Ulaga kot zdravnik pozdraviti, počistiti. Preprosto vzeti metlo in pometati od A do Ž. Ima težko nalogo. Ljudje nimajo temeljev za delovanje na odgovornih položajih. Moja reakcija, ki ni bila primerna, je bila večja od provokacije. Jaz ne provociram nikogar. Nimam časa za takšne stvari, za debate ob točilnem pultu in govorjenja za tujim hrbtom," je po izjemno uspešnem svetovnem prvenstvu zaključil Massi. Bržkone bo v prihodnjih dneh zgodba dobila še kakšno poglavje, Ulaga pa bo moral v prihodnjih dneh resno razmisliti, kaj in kako naprej, s katerimi igralci in pod kakšnimi pogoji.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (826)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ognjicc
18. 02. 2013 13.49
+0
Če enkrat ni prva je pa cel hudič ... to pa je športno ni kaj!
nnanna
18. 02. 2013 11.47
+2
ni opravičila za nobeno nasilje!
JosipBrozDrugi
18. 02. 2013 10.08
+7
pozablja se, da tinin uspeh povzroča vsem znano slovensko zavist. zaradi te nekatere v reprezentanci popade zloba.
bus303
18. 02. 2013 10.41
-13
Jaka Planinc
18. 02. 2013 09.28
+3
EDEN DRUGEMU NAGAJAJO,TO JE OBIČAJNO ZA NAŠE,SPLOH TIST,I KI SE IMAJO IN SE DELAJO ,DA VSE VEDO IN ZNAJO.
Mira Šunkar
18. 02. 2013 09.08
+1
ZAKAJ VAS VSE TAKO PRIZADANE, KO KDO POVE RESNICO O TINI, NIHČE JI NE OPOREKA REZULTATOV, NI LEPŠEGA KOT DOBER ŠPORTNIK PO REZULTATIH IN KOT OSEBA, TO PA TINA NI, DALEČ OD TEGA .....
esiv
18. 02. 2013 15.11
+1
ARIMI: daj že enkrat za Boga te svoje trditve, to svojo "resnico" argumentirano dokaži. Zakaj že kot oseba Tina Maze ni v redu?? Če sodim po tvojih komentarjih si ti bistveno, bistveno večji "poden" od nje. Ti namreč "blatiš", neargumentirano ponižuješ -kar vse povprek-kar pa ne tebi ne nikomer drugemu Tina ne počne.
esiv
19. 02. 2013 06.20
Zopet se ponavljaš, ponavljaš......Nobenih dobrih argumentov pa nisi sposoben navesti. Imaš pa očitno na očeh plašnice in v ušesih švedsko vato. Drugače si namreč ni možno logično razložiti tolikšne tvoje slepote in gluhosti. Ja, nekatere je "mati narava" res precej hudo "štrafala".
brsankovi 1
18. 02. 2013 03.18
+4
borba med samci,včasih se treba kaj po moško zmenti.
kkkkkkkyfgfdhfsdgd
17. 02. 2013 18.24
-8
massi ti nisi tina !!!
dinase
17. 02. 2013 18.11
-1
STEJEJO SAMO REZULTATI
bora_bora
17. 02. 2013 18.08
+19
Mi v medijih vidimo l nekaj % smučarskega utripa in si težko predstavljamo kakšno je življenje, treningi, stalna potovanja, sponzorske obveznosti, napetost in živčnost med tekmami in v takih pogojih medsebojni odnosi trpijo. Je pa vidno po rezultatih, da v naši reprezentanci nekaj ne "štima" in to predvsem pri vseh "službah", ki skrbijo za tekmovalce. Menim, da je velik problem, ker gredo bivši tekmovalci med funkcionarje zaradi preteklih zaslug za narod, ni pa nujno, da je dober tekmovalec tudi dober funkcionar ali trener. Masi in Tina sta pa tudi vredna svojega denarja a pri šampionih to ni redkost.
dinase
17. 02. 2013 18.06
+26
Se enkrat in dokoncno cestitam TINI MAZE,MASSI-ju,celi ekipi- vsi simfaci pa na drevo!!!!!
-Ribca
17. 02. 2013 21.26
-1
dinase
17. 02. 2013 18.02
+20
Ce hoces,da so rezultati,mora biti vse 100%, ne pa,da ti neki nesposobnezi ves cas nagajajo in to delajo ekipi Tine Maze!!Massij-u so upraviceno popustili zivci!!!Res je,da je cisto prevec t"turistov"-seveda na nas racun,na tekmovanjih!!!En Kunc rabi BRCO-se ve kam!!!!
M.U.Š.
17. 02. 2013 18.00
-11
Ob prebiranju teh komentarjev sem se izjemoma tudi sama odločila da napišem svoje mnenje. Preprosto ne morem preko enih butastih komentarjev ljudi, ki verjetno nikoli niso imeli obutih smučarskih čevljev, kaj šele, da bi se postavili na štart kakšne tekme. Naj najprej poudarim, da bo to, kar je dosegla Tina, težko ponovljivo in kar se tiče smučarskih rezultatov…. Kapa dol. Je izredna smučarka in svaka čast kako zelo suverena je to leto. Vedno s solzami v očeh spremljam njene zmage. Ampak dragi moji, športnika ne dela samo rezultat, temveč osebnost, obnašanje…. Vzor, ki bi ga naj dajala mladim. Skupaj z Massijem. Mene samo čudi, kako to, da jih Massi do sedaj še ni zares dobil po p…. to kar se on gre, ko TV kamere ugasnejo, je izpod pasa. To pa malokdo od Vas ve, ki pišete take komentarje in ste na njegovi strani. Prav je, da je javnost na Tinini strani in jo vzpodbuja, samo tale Italjanček gre pa preko trupel, če je treba. In bogi revček, samo njemu se godi krivica. In da nekdo napiše, da ostali trenerji delajo to namerno….tale nima 5 pik v glavi. Zato vse, ki ste brihtni glede vokitokijev sedaj sprašujem…… koliko od Vas ima izkušnje s trenerskim delom, da vedo, kako je s temi napravami? Koliko od Vas pametnjakovičev, ki zmerjate vse ostale tekmovalce s turisti trenira 2x dnevno? Je odsotnih 250 dni na leto? Koliko od Vas je že stalo na štartu kakšnega smuka? Verjetno niti 1% in vsi vi ste najbolj glasni. In v življenju Vam je največji izziv it v službo in domov, ter na računalniku pljuvat vse ostale, ki se popolnoma isto trudijo kot Tina. Malokdo ve, da od Zveze dobi toliko denarja, kot ga potem dobijo vsi tekmovalci SKUPAJ. Zakaj? Če pa je šla na svoje. Massi bi še sedaj bil en nepoznan Italijan, če nebi srečal Tine. Ja, super uspehe sta dosegla. Samo a je to opravičljivo, da rušita čisto vse pred sabo? Zakaj je že toliko ljudi pobegnilo iz njune ekipe?? In če je treba najt krivca, da ni zmagala VSL-ja, potem zame to nista športnika v pravem pomenu besede. In jaaaa, kar naj gresta tekmovat za AVT ali Švico ali Francijo ali Italijo..… me zanima, če bodo tam dopuščali takšno obnašanje. Verjamem samo nekaj…….. resnica bo prišla enkrat v javnost. Škoda mi je samo Tine, ki bo po končani karieri verjetno ostala sama. Mogoče ji bo takrat žal, da se namerno ni pogovarjala z nobeno slovensko tekmovalko in ne s trenerji. Sprašujem se, kje so njeni straši??? In ali so že v mladosti naredili napako, da je postala tako arogantna?? TINA, ŠKODA TE JE ZA TAKEGA PRIMITIVCA, KI JE NAREDIL IZ TEBE IZVRSTNO SMUČARKO, VENDAR TAKO 'MALO' OSEBO. In vsi Vi, ki sedaj tako pljuvate po Mitji Kuncu ste verjetno v en glas kričali leta 2001, ko je dobil medaljo na SP v slalomu…. IMAMO MEDALJO!!! MEDALJA JE NAŠA.
roman.lovsin@gmail.com
17. 02. 2013 19.09
+13
Dragj/ga M.U.S.! Za vsako delo je potrebna disciplina in seveda s čim manj stroški do čimvečjega rezultata. Tina kot osebnost?? Ni je pokvaril Maassi, samo dopolnil jo je! On je že bila taka osebnost in seveda slava te pokvari. Kar se pa naprav tiče je pa tako: Najverjetneje nimaš pojma kako te naprave delujejo. Vsak kanal je svoja frekvenca in samo 10Kh je dovolj, da ena naprava ne prebija v drugo ša če sta popolnoma skupaj. Predlagam pa ti , da ne posplošuješ stvari vse povprek kot največji poznavalec alpskega smučanja in nenazadnje, Kunc je bil res en povprečen smučar z po tvojem "izvrstnimi trenerji" pa če meni ne verjameš se malo pozanimaj v njegovi okolici kakšna osebnost je postal!
M.U.Š.
17. 02. 2013 20.15
-5
G. Roman.... žal vem, kako naprave delujejo, ker sem bila kar nekaj časa v smučanju. Ampak mi2 ne bova sedaj odkrila tople vode glede vokitokijev, ker verjetno se 100% ne bo nikoli vedelo, kaj v resnici je bilo oz. kaj se je zgodilo. In predolgo sem (bila) v smučariji, da vem kaj se dogaja. Želela sem samo napisat, da ne vem zakaj se ravno njima vedno godi krivica in so vsi ostali krivi. Zakaj vedno štalo naredi in začne Massi??? In če se naj že jaz pozanimam glede Kunca, se dajte Vi pri organizatorjih in ljudeh, ki so v bližini njiju in ki hočejo ali nočejo 'sodelovat' z njima. In lepo VAs prosim........ dopolnil jo je? Osebno? Resno???? Po teh besedaj se vidi, da ste daaaleč daleč od smučarije oz. prepričana sem, da še niste bili v stiku z njim.... Prosim pa za obrazložitev, zakaj te slava pokvari? Pokvari zgleda samo Slovence, ker pri tujih smučarjih, ki so na vrhu žal tega ne opazim. Ali pa sem tako zelo slepa. In kot sem napisala..... enkrat vse pride na plano.... :) Jaz bom pa še vedno navijala zanjo... in ne samo za njo. Za vse naše smučarje, ki se trudijo enako kot Tina.
24vohomurckov
17. 02. 2013 20.36
-6
-Ribca
17. 02. 2013 21.09
+0
Popolnoma se strinjam z M.U.Š. Tina nima primernega odnosa ne do drugih naših ne do novinarjev. Če pogledamo druge smučarje: Ligety, Mancuso, Schifrin, Vonn, Marcel kako so prijetni, nič vzvišeni. Prijazni. Ti smučarji, ki so hkrati tudi osebnosti, so lahko vzor mladim. Tina ni želela sodelovati niti v oddaji RTV, ki je bila vsak večer, saj je šla mimo novinarjev, ko da bi bili kužni. V današnji oddaji je avstrijski predsednik SZ povedal, da je bila Tina sposobna osvojiti še več zlatih kolajn kot Ligety, pa ji zaradi drugih vzrokov to ni uspelo.
nesramnez
17. 02. 2013 22.25
+2
saj ne smuča zaradi novinarjev ampak zase!novinarji so pač nujno in nepotrebno zlo,ki se šlepa na uspehe ali neuspehe drugih .očitno tudi predsedniki tujih smučarskih reperzentanc vedo kaj se dogaja in kaj je v profesionalizmu prav in kaj ni prav....
Amethist
17. 02. 2013 22.34
-1
ja, ker jo vsi vi poznate osebno in dost dobro, da lahko otresate gobec. vse so samo traci po nacelu rekla kazala.
M.U.Š.
17. 02. 2013 22.41
-6
Kaj pa moras cloveka poznat osebno ......ce vidis kako se obnasa v javnosti. Edina ki se ni hotla slikat z otroci na lisici....edina ki ni podpise dala na vsl. To je njena sluzba za katero dobi placano. In njena postranska obveznost so novinarji. Tudi ce ne dirka za njih. In ja eni smo dovolj blizu da vemo kaksna je bila in kaksna je sedaj. Sorry
Mira Šunkar
18. 02. 2013 09.05
-1
MUŠ, RES BRAVO NA TVOJE ODGOVORE, KONČNO EN POŠTEN !!!!!!!!!!
bus303
18. 02. 2013 10.49
-3
Čist realno si napisala .. Tina je nažalost bad šampionka.
valvazor44
18. 02. 2013 12.32
+2
M.U.Š moraš,bit pa res ena zelo nevoščljiva oseba..Hudobna,mogoče v sorodu s Kuncem,al celo on sam...Le kolk nas je gledalo smučanje in užival smo ob zmagah Tine Maze..In ker pri nas nesmeš biti najboljši,ti že mečejo polena..bravo Tina,ti MUŠ..pa le pojdi na zdravljenje..
M.U.Š.
18. 02. 2013 13.25
+1
Spoštovana Rozamunda.... kako žalostno, da v tej mali Sloveniji ne smeš povedat niti svojega mnenja in že si nevoščljiv, hudoben.... en je celo napisal hinavski. Moram Vas razočarat... nisem Mitja Kunc, nisem ne v sorodu z njim... ne s Tino ali z bilo katerim smučarjem. Ne morem dokazat.... glavno je, da imam jaz čisto vest. Žal vem, da se slabo s slabim povrne, zato ne vem, zakaj bi ji privoščila karkoli slabega. Slabo je samo to, da celo življenje živim za šport, mogoče sem celo posredno preblizu cele zgodbe in vem kaj se dogaja. Žal mi je, ker ste iz mojih komentarjev razbrali nevoščljivost. Žalostno kako je večina skočila, ko sem napisala neke stvari, ki jih mogoče kdo ne ve. Ko mački stopiš na rep, zacvili, ne??? Jaz stojim za svojim skromnim mnenjem, da so njeni rezultati vrhunski in da si želim, da bi bila n
M.U.Š.
18. 02. 2013 14.20
+0
tudi njuna zgodba izven smučanja prav tako šampijonska. In če bi bilo vse ok, potem že tako male Slovenije ne bi razdvojilo na polovico. Oz se ne bi tako razlikovali v mnenjih. Če pa tako šampijonko kot je ona vrže iz tira moje skromno mnenje, potem pa ne vem kaj naj rečem. In žalostno, da imate čisto zares občutek da z napisanim mečem polena pod noge. Jaooo, groza..... Želela sem samo na glas vprašat, ZAKAJ SE KRIVICA VEDNO GODI SAMO NJIMA (BERI MASSIJU) ZAKAJ SO SAMO VSI OSTALI KRIVI? JE RES TAKO POMEMBEN, DA SE CELI SVET VRTI OKOLI NJEGA?? Bomo videli.... čas bo prinesel svoje. kot vedno.... Vprašam se samo..... kaj ostane, ko prenehaš s svojo tekmovalno potjo?? Kako dolgo še lahko mahaš z medaljami??? Pozravček vsem paranojikom, ki mislite, da vsi, ki imamo drugačno mnenje kot vi, želimo škodit Tini? Kako že??? .....
gripson
17. 02. 2013 17.33
+10
Potem pa vi pljuvate po Vonnovi..tam imajo stvari vsaj poštimane. Pri nas pa...vsak ki ima pet minut časa se vtakl+ne kamor ni treba - pa naj bo to šport, politika, ekonomija, gospodarstvo ali pa mešanje dreka.
slovenc79
17. 02. 2013 19.40
NEKAJ_VMES
17. 02. 2013 16.39
-2
Pa kaj ste nastavli tega hamlastega korla !! Dost je , da ga moram gledati na politični sceni, sedaj pa s svojim do ušesrastegajočimi čekani onesnažuje še športno stran !! blaaaaaaffffffffff , ...............
-Ribca
17. 02. 2013 16.15
-1
Massi je neuravnovešen, saj drugače si ni mogoče razlagati, da lahko zaradi frekvence nekdo naredi tako štalo. vseskozi se prepira z našimi. Prav je, da mu Kunc ni popustil. Že prej se je spravil na Marušo. v Časopisih je bilo zaslediti naslednje: "Massi je po kosilu vstal izza mize in pristopil k Ferkovi ter s povišanim tonom dejal, da je Maruša nevzgojena in da noče nikogar pozdravljati iz njegovega moštva, niti njega ne niti Tine in preostalih. Maruša je bila ob tem tiho, toda ko je Massi začel kriliti z rokami in žugati, ob tem pa vpiti, da bo Ferkovo tako nalomil, da ne bo nikoli več smučala, so preostali iz omizja skočili s stolov in ga obvladali, umirili in napotili stran." Tako ureja zadeve Massi. Krivda je na smučarski zvezi, da to dovoljuje. Najkrajšo bo pa potegnila Tina, ko ne bo več uspešna.
Mira Šunkar
17. 02. 2013 16.33
-2
no vidite, to je MASI, TINA pa ista, ki to dopušča in se vleče za njega na tviterju in FB !!!!!!!!
flum
18. 02. 2013 06.21
-2
Massija bi že pred leti moral napodit. Vseskoz je biv špilferderber. Zmešov je glavco mladi Tinci (ne vem če je bla že polnoletna) in dons mamo tole štalo. Sedaj se paooba obnašata kot da smo jima vsi slovenci ne vem kaj dolžni. V resnic sta se pa vseskoz napajala iz korita SZS !
Mira Šunkar
17. 02. 2013 16.04
+4
zakaj ima pa masi vedno sončna očala, a ne upa nobenmo v oči pogledat ?
frenk72
17. 02. 2013 19.34
-3
nesramnez
17. 02. 2013 22.28
+6
daj no. mitja je odvečni balast v naši smučarski reprezentanci.
Mira Šunkar
17. 02. 2013 15.55
-2
mislim da vsi tile, ki zdaj tako hvalite Mazo, pred 15 leti še sploh niste spremljali smučanjain ne veste kaj vse so naši smučarji dosegli AMPAK TUDI KOT EKIPA !!!!
unikat.33
17. 02. 2013 20.09
+3
Ja tvoj Kunc ni osvjil nobenih stopničk enkrat samkrat je zmagu v svetovnem pokalu, nobene kolajne, pametnjakovič!
flum
18. 02. 2013 06.23
-1
agrotron
17. 02. 2013 15.31
-7
Bravo Kunc, tresni tega taljančka pa bo videl partizane.Ona bi pa kaj takšnoga našla v vsakem grmu v Sloveniji.
24vohomurckov
17. 02. 2013 15.40
+0
.ta bo tresnil?...ta nerodni in zavaljeni kunc.?....kvečjemu po kmečko ga lahko zagrabi in ga trešči ob tla.....in točno to je naredil.....
Mira Šunkar
17. 02. 2013 15.50
+8
Mira Šunkar
17. 02. 2013 16.45
-2
tega rahitičnega taljančka pa res ni problemna tla spravit...
smesni_ste
17. 02. 2013 15.18
-9
ne morem verjet kak je lahko taki bedak z tako odlično športnico.. zgleda da je tudi ona bolj kot ne samo za šport, verjetno ji šola ni šla najboljše
24vohomurckov
17. 02. 2013 15.34
+2
ne moreš verjeti,kako ,da ni izbrala kakega takega kalibra kot je mitja??
Mira Šunkar
17. 02. 2013 15.58
+3
POGLEJTE MIHELCO, HODI V ŠOLO, DELA NALOGE IN zMAGUJE, pa nič ne jamra in nič ne krivi drugih za neuspehe
Mira Šunkar
17. 02. 2013 14.57
+7
ti kar briši, tiste ki pa Kunca zmerjajo s špicljem pa ne upaš....
24vohomurckov
17. 02. 2013 15.34
+4
Mira Šunkar
17. 02. 2013 15.59
-1