VIDEO: Tepeš: Novi Pero je seksi

Slovenski smučarski skakalci, ki so v minuli sezoni podrli vse rekorde, so po zgolj treh tednih počitka začeli priprave na novo olimpijsko sezono. V centru pozornosti je predvsem Peter Prevc, ki je z operativnim posegom nekoliko spremenil svoj videz.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Pred varovanci trenerja Gorana Janusa je sezona, ki jo bodo zaznamovale predvsem olimpijske igre v Sočiju. Pričakovanja slovenske športne javnosti so po izjemno uspešni minuli sezoni zelo visoka, kljub temu slovenski orli v en glas poudarjajo, da vsaj na začetku priprav še ne čutijo razlike glede na minule sezone. Glavni slovenski adut bo najverjetneje Peter Prevc, ki je na minulem svetovnem prvenstvu osvojil srebrno in bronasto kolajno. 20-letni smučarski skakalec je na priporočilo zdravnikov po koncu minule sezone prestal operacijski poseg na čeljusti. Prevc se tako v novo tekmovalno leto podaja z nekoliko mladostnejšim videzom in predvsem brez težav, ki mu jih je povzročala prevelika spodnja čeljust. Več v videih!

Peter Prevc

Peter Prevc (Foto: Aljoša Kravanja)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 114
Kaja Čož 15.05.2013 21:13:14
Peroo se vidimo kej v Zakopanah!!!
Več komentarjev