Strasten seks za sabo pušča sledi

Partnerjema pogosto med strastnim in razburljivim seksom popustijo vse zavore, po vročih igricah pa ostanejo tudi številne praske, modrice, ugrizi, podplutbe. In na kakšen način lahko odstranimo posledice divjega seksa?

vroč seks

Po divjem seksu lahko ostanejo številne praske. (Foto: Thinkstock)

vzburjena ženska

Med živalskim seksom partnerjema popustijo vse zavore. (Foto: Thinkstock)

Pisani madeži na prsih
Ženske prsi so za moškega pravi afrodiziak. Ti dve lepotički med seksom obdelujejo z ustnicami, jezikom, zobmi in rokami. Ko so moški najbolj strastni, jih tudi malo zanese in z njimi ravnajo, kot da so jeklene. Posledice so vidne šele prihodnji dan, ko se po prsih pojavijo madeži in modrice vseh barv in oblik. Če partner premočno sesa bradavice, se bodo te prihodnji dan spremenile v dve goreči in boleči frnikoli. Strokovnjaki svetujejo, naj takšne madeže premažejo z navadno margarino, takšno, ki jo uporabljajo za peko kolačev. Ta ublaži modrice in pospeši, da čim prej izginejo.
V postelji z divjo mačko
Ko ženske v postelji postanejo zares strastne, se začnejo obnašati kot divje seksi mačke, ki svojega partnerja opraskajo z nohti. Praskanje kože je pogosto sestavni del divjega seksa, saj na tak način izražamo svojo vzburjenost. Težave nastanejo, ko sledi vročega živalskega seksa pridejo na plano v obliki pekočih prask na rokah, hrbtu in na zadnjici. Posebej je treba biti pazljiv na mestih, kjer imamo kožne madeže in bradavice, saj se lahko pojavijo resni dermatološki zapleti. Krvavordeče sledi najlažje in najmanj boleče odpravimo z mazilom za rane, ki je na voljo v lekarnah.
Neudobni položaji
Tudi neprimeren in neudoben spolni položaj je pogosto kriv za najrazličnejše bolečine mišic ("muskelfiber"), ki se po navadi pojavijo dan po vročem seksu. Najpogosteje so opazne razne praske, ki so jih povzročili trdi predmeti, ki smo se jih dotikali med spolnim odnosom. Ženske se pritožujejo nad bolečinami v hrbtu, kolenih in na zadnjici, moški pa nad bolečinami v vratu in hrbtu. Najboljše zdravilo? Hladne obloge, masaža in mazilo za rane.

vroč seks

Ženske so v postelji pogosto vedejo kot divje seksi mačke. (Foto: Thinkstock)

Rdeča in goreča zadnjica
Če ste zelo "poredni", se vam lahko zgodi, da vas bo strasten partner za kazen našeškal po ta zadnji. Zadnjica zaradi takšnega fetiša kmalu postane rdeča in goreča. Naslednji dan se je najbolje izogibati trdim stolom ter si za svojo bolečo zadnjici iskati le mehke in udobne sedeže. Pri takšnih težavah je najbolj koristna nežna masaža. Bolečine se kmalu prerazporedijo in nato počasi izginejo. Seveda je najbolje, če za pomoč pri masaži zaprosite kar svojega partnerja. Toda bodite pozorni, da se pri masaži zadnjice ne bo spet vzburil in ponovil "vaje".
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 37
Nanika89 27.02.2013 03:15:19
brez strasti in divjosti ni omembe vrednega seksa!
Več komentarjev